Το εργοστάσιο παραγωγής λιπασμάτων της Fertiberia επισκέφθηκε ο Ολλανδός Βασιλίας

Το εργοστάσιο λιπασμάτων στο Puertollano επισκέφθηκε ο Ολλανδός Βασιλιάς, Βίλεμ Αλέξανδρο. Σύμφωνα με ενημέρωση, ο «επισκέφθηκε το εργοστάσιο παραγωγής greenhydrogen της Iberdrola, το οποίο παράγει τη σημαντικότερη πρώτη ύλη για τα προϊόντα μας greenfertilizer Impact0».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Grupo Fertiberia, Javier Goñi, είχε το προνόμιο να φιλοξενήσει  στις εγκαταστάσεις  του Puertollano  τον βασιλιά της Ολλανδίας, Willem-Alexander, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο εργοστάσιο πράσινου υδρογόνου της Iberdrola, το οποίο παράγει το ανανεώσιμο H2  που χρησιμοποιεί στο γκρουπ  Fertiberia για την παραγωγή πράσινης αμμωνίας και τις λύσεις θρέψης πράσινων καλλιεργειών #ImpactZero.
 
Ο Javier Goñi είχε την ευκαιρία να μοιραστεί με τον βασιλιά και να εξηγήσει  για τη αξία του πράσινου υδρογόνου  αλλά και πως το γκρουπ της fertiberia  θέλει να είναι η ατμομηχανή  της αλυσίδας αξίας του πράσινου υδρογόνου  στην Ευρώπη και τις εξελίξεις  για να γίνει διεθνές σημείο αναφοράς στην παραγωγή καθαρής αμμωνίας


 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις