Ασημένιο βραβείο για το Ηelpdesk του ΣΕΒΕ για το Μακεδονικό Σήμα και την KARD ARCHITECTS

Με Silver Award βραβεύτηκαν  η KARD Architects και το Περίπτερο του Helpdesk του ΣΕΒΕ για την υποστήριξη του Συλλογικού του Σήματος “Macedonia the GReat” στα Interiors Awards 2023 στην κατηγορία Public Buildings & Kiosks. Η τελετή απονομής των Interiors Awards 2023 πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Ιουνίου στο House124 στην Αθήνα παρουσία περισσότερων των 300 καταξιωμένων και πρωτοπόρων επαγγελματιών από τον χώρο της αρχιτεκτονικής, του interior και του lighting design.

Το Helpdesk του Συλλογικού Σήματος του ΣΕΒΕ “Macedonia the GReat” βρίσκεται στον Υπαίθριο χώρο Α11-Stand 5 της ΔΕΘ (απέναντι από το Περίπτερο 1) και σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από την εταιρία-μέλος του KARD Architects, η οποία εκπροσωπείται και στο Διοικητικό του Συμβούλιο από τον κ. Δημήτρη Ραΐδη, Αρχιτέκτονα-Πολεοδόμο, ως Εντεταλμένο Σύμβουλο.

Tα γραφιστικά του περιπτέρου επιμελήθηκε η επίσης εταιρία-μέλος του ΣΕΒΕ FOTONE με εκπρόσωπό της τον κ. Στράτο Τσαχπίνη.

Η εταιρία KARD Architects είναι ένα αρχιτεκτονικό γραφείο με έδρα την Θεσσαλονίκη, με περισσότερα από 20 χρόνια αρχιτεκτονικής και σχεδιαστικής εμπειρίας σε σχεδόν κάθε τομέα ιδιωτικής και δημόσιας ανάπτυξης.

Αποτύπωσε με τον καλύτερο τρόπο το όραμα του ΣΕΒΕ για την δημιουργία ενός περιπτέρου υψηλής αισθητικής που θα αποπνέει το ελληνικό στοιχείο, ενώ παράλληλα θα είναι ένας πολυμορφικός χώρος κατάλληλος για να φιλοξενήσει διά ζώσης αλλά και εξ αποστάσεως σεμινάρια και συναντήσεις B2B, προβάλλοντας παράλληλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που φέρουν το Μακεδονικό Σήμα.

Ο χώρος του Συλλογικού Σήματος της ΕΕ του ΣΕΒΕ “Macedonia the GReat”, που ξεκίνησε τη λειτουργία του στη διάρκεια της 86ης ΔΕΘ, αποτελεί το κέντρο συντονισμού και ελέγχου για τη χρήση του Σήματος και το σημείο επαφής και υποδοχής ενδιαφερόμενων μερών για το Μακεδονικό Σήμα. Το Helpdesk είναι στελεχωμένο με εκπαιδευμένο προσωπικό, το οποίο φροντίζει για την καθημερινή υποστήριξη των επιχειρήσεων που φέρουν το Σήμα ή ενδιαφέρονται να το αποκτήσουν, εκπαιδεύει τις επιχειρήσεις για την ορθή χρήση του σήματος αλλά και για τις σύγχρονες τεχνικές εξαγωγικής ανάπτυξης, συμμετέχει στην επίλυση των προβλημάτων και φέρνει σε επαφή ελληνικές και ξένες επιχειρήσεις.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις