Μεγάλος Διαγωνισμός «After... Sails» από την Kosmocar – Volkswagen και φύγατε για Αστυπάλαια!

H KosmocarVolkswagen, σε συνεργασία με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών ServiceVolkswagen, γιορτάζει τα δύο χρόνια από την έναρξη του πρωτοποριακού προγράμματος «Αστυπάλαια: έξυπνο και αειφόρο νησί» με το μοναδικό διαγωνισμό «VolkswagenAfter… Sails».

 

Μέσα από το διαγωνισμό «VolkswagenAfter… Sails», η Kosmocar - Volkswagen έχει στόχο να αναδείξει το όραμα της Volkswagen για το μέλλον της αυτοκίνησης και την βιώσιμη κινητικότητα. Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, οι πελάτες Volkswagen:

  • θα ενημερωθούν για το πρωτοποριακό πρόγραμμα «Αστυπάλαια: έξυπνο και αειφόρο νησί», που καθιστά την Αστυπάλαια νησί- πρότυπο για την κλιματικά ουδέτερη κινητικότητα,
  • θα βιώσουν μία μοναδική εμπειρία κινητικότητας, που αφορά στη μετακίνηση με τη χρήση ηλεκτρικών οχημάτων και τέλος,
  • θα γνωρίσουν νέες, πρωτοποριακές για την χώρα μας υπηρεσίες μετακίνησης, όπως ο διαμοιρασμός οχημάτων (vehiclesharing) και η κοινή χρήση οχημάτων (ridesharing).

 

Στο διαγωνισμό VolkswagenAfter…Sails συμμετέχουν  οι πελάτες Volkswagen, οι οποίοι 

  • κλείνουν online ραντεβού για οποιαδήποτε εργασία στο αυτοκίνητό τους, μέσω της εφαρμογής MyServiceNow (https://myservicenow-vw.kosmocar.gr/home),διαθέσιμη στον ιστότοποVolkswagen (www.volkswagen.gr ) από τις  12 Ιουνίου έως και τις 9 Ιουλίου 2023, και
  • πραγματοποιούν  τις εργασίες αυτές  στο δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών ServiceVolkswagen, έως τις 15 Ιουλίου 2023.

 

Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό VolkswagenAfter…Sails θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μοναδικά δώρα, όπως:

  • Τρία 3ήμερα ταξίδια στην Αστυπάλαια με πληρωμένα τα αεροπορικά εισιτήρια, τη διαμονή σε BoutiqueHotel με πρωινό και δωρεάν χρήση των υπηρεσιών έξυπνης κινητικότητας μέσω της εφαρμογής astyMOVE
  • Έξι (6) Long-weekendID. Experiencetestdrives 3 ημερών με τα ηλεκτρικά μοντέλα της οικογένειας ID* και
  • 24 μοναδικά πακέτα αξεσουάρ ΙD που θα αποτελέσουν τον ιδανικό σύντροφο για τις αποδράσεις του καλοκαιριού:
  • TravelPack, που περιλαμβάνει ένα θερμός και ένα σακίδιο πλάτης
  • TechnologyPack, που περιλαμβάνει ακουστικά και ηχείο Bluetooth
  • LifestylePack, που περιλαμβάνει γυαλιά ηλίου και καπέλο

 

 

Τώρα το online ραντεβού του αγαπημένου σας Volkswagen και η πραγματοποίηση των εργασιών στο Εξουσιοδοτημένο  Δίκτυο Συνεργατών ServiceVolkswagen,  σας στέλνουν στην Αστυπάλαια, στο μόνο «έξυπνο και αειφόρο νησί»!

 

* Οι νικητές θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στα μοντέλα ID.3, ID.4 και ID. Buzz, κατόπιν συνεννόησης με τον Εξουσιοδοτημένο Έμπορο της περιοχής τους και διαθεσιμότητας. Τα testdrives θα μπορούν να πραγματοποιηθούν έως τις 18 Δεκεμβρίου 2023.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις