Πρόγραμμα Work Smart Working from Home – Εγχειρίδιο Απομακρυσμένης Εργασίας

Ο ΣΕΒΕ συμμετέχει στο πρόγραμμα Work Smart – Working from Home που χρηματοδοτείται από το ERASMUS+ με εταίρους από τnν Ιρλανδία, την Ισπανία και την Ιταλία.

Το 2018, το 5,2% των απασχολουμένων ηλικίας 15 έως 64 ετών στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) εργαζόταν συνήθως από το σπίτι. Μετά τον αντίκτυπο της πανδημίας του COVID, η εργασία από το σπίτι μερικές φορές ή η υβριδική εργασία, έχει γίνει «ο κανόνας» για πολλές εταιρείες.

Απαιτείται λοιπόν ο καθορισμός πολιτικών απομακρυσμένης εργασίας καθώς και να τεθούν σε εφαρμογή διαδικασίες για να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία εάν προκύψουν τεχνικές δυσκολίες. Αυτά τα τεχνολογικά ζητήματα είναι ζωτικής σημασίας, οπότε τόσο το προσωπικό όσο και οι προϊστάμενοι χρειάζονται κατάλληλη εκπαίδευση και υποστήριξη για να κάνουν την εργασία από το σπίτι τεχνολογικά αποτελεσματική και αποδοτική.

Στο πλαίσιο του έργου λοιπόν, δημιουργήθηκε ένα Εγχειρίδιο – Πρακτικός Οδηγός που θα διευκολύνει τους managers.  Μπορείτε να βρείτε το Εγχειρίδιο εδώ.

Η συμβολή σας στην ηλεκτρονική αξιολόγηση του Εγχειριδίου είναι πολύτιμη, οπότε παρακαλούμε, αφού δείτε το περιεχόμενό του να το αξιολογήσετε εδώ (2 λεπτά).

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις