Ο Tony Will νέος πρόεδρος της Διεθνούς Ένωση Λιπασμάτων

Η Διεθνής Ένωση Λιπασμάτων (IFA) ανακοίνωσε ότι ο Tony Will εξελέγη νέος πρόεδρος της Ένωσης. Ο Will είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος (CEO) της CF Industries, παγκόσμιας εταιρείας παραγωγής προϊόντων υδρογόνου και αζώτου για λιπάσματα, καθαρή ενέργεια, μείωση εκπομπών και άλλες βιομηχανικές εφαρμογές.

«Είναι τιμή μου να υπηρετήσω ως πρόεδρος της IFA και να βοηθήσω στην προώθηση της αποστολής αυτού του ζωτικού οργανισμού για την προώθηση της αποτελεσματικής και υπεύθυνης παραγωγής, διανομής και χρήσης των φυτικών θρεπτικών ουσιών», δήλωσε ο Will. «Η βιομηχανία μας βρίσκεται στην πρώτη γραμμή ορισμένων από τις σημαντικότερες προκλήσεις του κόσμου, από την επισιτιστική ασφάλεια έως την κλιματική αλλαγή. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τα μέλη μας και την ομάδα της IFA για να συνεχίσουμε τον ηγετικό μας ρόλο στην αντιμετώπιση αυτών των παγκόσμιων προτεραιοτήτων, συνεργαζόμενοι όχι μόνο εντός του κλάδου μας, αλλά και με την κυβέρνηση και άλλους ενδιαφερόμενους φορείς» πρόσθεσε. 

Ο Will υπηρετεί στο Εκτελεστικό Συμβούλιο της Ένωσης, το οποίο καλωσόρισε δύο νέους διορισμούς: Ahmed El Hoshy, Διευθύνων Σύμβουλος της OCI Global και της Fertiglobe και Abdulrahman Shamsaddin, Διευθύνων Σύμβουλος της SABIC Agri-Nutrients.

Ο Svein Tore Holsether, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Yara, Νορβηγία, παραμένει στο εκτελεστικό συμβούλιο ως άμεσος πρώην πρόεδρος, μαζί με τον Raviv Zoller, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ICL Group και την Alzbeta Klein, γενική διευθύντρια της IFA.

Η IFA καλωσορίζει επίσης πέντε νέους διευθυντές του Διοικητικού Συμβουλίου που εξελέγησαν από τα μέλη:

Robert Wilt, Διευθύνων Σύμβουλος, Ma'aden

Maen Nsour, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Arab Potash

Julian Palliam, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Foskor

Yasser Alabassi, Πρόεδρος, GPIC

Wang Bei, γενικός διευθυντής, CNAMPGC Holding Ltd Co.

Τα μέλη της IFA επανεξέλεξαν επίσης στο Διοικητικό Συμβούλιο τους David Delaney, Itafos και Suresh Krishnan, Adventz.

″Η βοήθεια για τη βιώσιμη διατροφή του κόσμου βρίσκεται στο επίκεντρο της δραστηριότητάς μας και η IFA είναι τυχερή που έχει τέτοια έμπειρα στελέχη στο Διοικητικό μας Συμβούλιο″, δήλωσε ο Klein.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις