Η Syngenta Vegetable Seeds αποκτά την Feltrin Sementes

Η Syngenta Vegetable Seeds ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε την εξαγορά της Feltrin Sementes, μιας βραζιλιάνικης εταιρείας σπόρων λαχανικών που εξυπηρετεί μικροκαλλιεργητές και οικιακούς κηπουρούς σε περισσότερες από 40 χώρες.

Ο όμιλος δήλωσε ότι με την αυξανόμενη παγκόσμια αγορά σπόρων λαχανικών, η προσθήκη της Feltrin Sementes της παρέχει ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο για την εξυπηρέτηση καλλιεργητών κάθε είδους σε όλο τον κόσμο.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την ομάδα της Feltrin Sementes στην αναπτυσσόμενη επιχείρηση σπόρων λαχανικών μας", δήλωσε ο Matthew Johnston, παγκόσμιος επικεφαλής των σπόρων λαχανικών και λουλουδιών της Syngenta.

"Η ποικιλόμορφη πελατειακή τους βάση και η ιδιαίτερη σχέση τους με τους καλλιεργητές σε όλη τη Λατινική Αμερική τους καθιστά φυσικό ταίριασμα με την επιχειρηματική μας εστίαση στην τοποθέτηση των καλλιεργητών στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε", σημείωσε. "Ανυπομονούμε να βοηθήσουμε την Feltrin Sementes να συνεχίσει να προσφέρει καινοτομία και αξία στους καλλιεργητές".

Η Syngenta επιβεβαίωσε ότι το εμπορικό σήμα Feltrin Sementes θα παραμείνει σε χρήση.

Η Feltrin Sementes ιδρύθηκε το 1979 και έχει την έδρα της στο Rio Grande do Sul στη νότια Βραζιλία, προσφέρει ένα χαρτοφυλάκιο που καλύπτει πάνω από 50 τμήματα καλλιεργειών και 500 ποικιλίες, συμπεριλαμβανομένων του κόλιανδρου, της πιπεριάς, του μαρουλιού και της μπάμιας.

"Ο συνδυασμός των ανθρώπων και των χαρτοφυλακίων της Syngenta και της Feltrin Sementes είναι μια τεράστια ευκαιρία", δήλωσε ο Edimilson Luiz Bagattini, διευθύνων σύμβουλος της Feltrin Sementes.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ενταχθούμε στη Syngenta Vegetable Seeds και θα προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο και τεχνογνωσία από μία από τις κορυφαίες εταιρείες γεωργικής καινοτομίας και τεχνολογίας παγκοσμίως".

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις