Pricefox.gr: Νέα υπηρεσία σύγκρισης παρόχων ενέργειας για επιχειρήσεις

To Pricefox επεκτείνει τις υπηρεσίες του και προσφέρει πλέον σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες τη δυνατότητα να μειώσουν το λογαριασμό ρεύματος ή/και φυσικού αερίου συγκρίνοντας προγράμματα και επιλέγοντας αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους.

 

Σε μία περίοδο που οι λογαριασμοί ρεύματος και φυσικού αερίου έχουν αυξηθεί και αναμένονται επιπλέον αυξήσεις, οι επιχειρήσεις προσπαθούν να κρατήσουν το κόστος τους χαμηλά.

 

Η επιλογή του κατάλληλου προγράμματος ενέργειας είναι μία εύκολη και γρήγορη κίνηση που μπορεί να ελαφρύνει το λογαριασμό μιας επιχείρησης έως και 2000€ το χρόνο.

 

Το Pricefox γνωρίζει τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις και επιλέγει να τις στηρίζει. Τις βοηθά να συγκρίνουν προγράμματα ενέργειας γρήγορα και εύκολα, ώστε να εξοικονομήσουν χρήματα από την παροχή ενέργειας.

 

Με την υποστήριξη δύο μεγάλων ομίλων, του Antenna και της Samlino Group, το Pricefox.gr φέρνει μοναδική οπτική στην αγορά με ένα προϊόν που προσφέρει διαφάνεια, ευκολία, ταχύτητα και εξατομικευμένη υποστήριξη.

 

Η διαδικασία είναι απλή:

1.    Ο επιχειρηματίας μπαίνει στο Pricefox.gr.

2.    Επιλέγει το υπάρχον πρόγραμμα ενέργειας του.

3.    Εισάγει δύο στοιχεία επικοινωνίας

4.    Και μέσα σε 1’ μπορεί να δει όλα τα προγράμματα της αγοράς χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθεί πολλαπλές ιστοσελίδες.

 

Ταυτόχρονα έχει την δυνατότητα να αλλάξει πρόγραμμα μέσα από την πλατφόρμα με την βοήθεια των εξειδικευμένων συμβούλων του Pricefox.gr να λύσει αμέσως κάθε απορία ή δυσκολία που προκύπτει.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις