Gilles Dryancour: Επανεξελέγη πρόεδρος της Στρατηγικής Επιτροπής της
Gilles Dryancour CEMA

Ο Gilles Dryancour επανεξελέγη πρόσφατα πρόεδρος της Στρατηγικής Επιτροπής της CEMA, της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βιομηχανίας Γεωργικών Μηχανημάτων. Ο κ. Dryancour είναι αντιπρόεδρος εταιρικών υποθέσεων για την Ευρώπη για την εταιρεία John Deere και John Deere Fellow.

Η Στρατηγική Επιτροπή της CEMA συμβουλεύει και παρέχει συστάσεις σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις στο Διοικητικό Συμβούλιο της CEMA, προκειμένου να αξιολογεί τις πολιτικές επιλογές και να προβλέπει τις προκλήσεις που σχετίζονται με τις ευρωπαϊκές πολιτικές που επηρεάζουν τον κλάδο. Μέλη της Επιτροπής είναι εκπρόσωποι εθνικών ενώσεων και εκπρόσωποι εταιρειών.

Μετά το διορισμό του ο κ. Dryancour σχολίασε: "Σε ταραγμένους καιρούς για τη γεωργία, οι κατασκευαστές γεωργικών μηχανημάτων είναι έτοιμοι να υποστηρίξουν τους αγρότες και να δεσμευτούν για την παγκόσμια επισιτιστική ασφάλεια. Ως πρόεδρος της Στρατηγικής Επιτροπής της CEMA είναι τιμή μου να είμαι συνήγορος της βιομηχανίας μας και της γεωργίας γενικότερα και η CEMA να είναι ένας αξιόπιστος και τεκμηριωμένος εταίρος των ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων".

Η επανεκλογή του Gilles Dryancour ως Προέδρου της Στρατηγικής Επιτροπής εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της CEMA στις 20 Ιουνίου 2023 στις Βρυξέλλες. Η θητεία της προεδρίας διαρκεί δύο χρόνια.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις