Πέλλα: Απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικές περιοχές

Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας ενημερώνει τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής Πέλλας ότι έχει εκδοθεί, καθ' εξουσιοδότηση, Απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Δάνη Τζαμτζή, περί Απαγόρευσης Κυκλοφορίας, αύριο Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023, σε όλες τις δασικές περιοχές της ΠΕ Πέλλας.

Εξαιτίας των συνθηκών μέγιστης επικινδυνότητας που προβλέπεται να επικρατήσουν, η απαγόρευση κυκλοφορίας επεκτείνεται σε όλες τις δασικές περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, συμπεριλαμβανομένων βεβαίως και των περιαστικών δασών Έδεσσας και Ελευθεροχωρίου του Δήμου Πέλλας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, κ. Δάνης Τζαμτζής, ζητεί από τους πολίτες να επιδείξουν υπομονή και τους καλεί σε επαγρύπνηση, για τον κίνδυνο πρόκλησης δασικής πυρκαγιάς.

Οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι το άναμμα φωτιάς στην ύπαιθρο απαγορεύεται από την ισχύουσα πυροσβεστική διάταξη και προβλέπονται αυστηρές ποινές για τους παραβάτες. Εάν εντοπίσουν εστία πυρκαγιάς στην ύπαιθρο, παρακαλούνται να ενημερώσουν άμεσα την Πυροσβεστική υπηρεσία στον αριθμό 199. 

 

 

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις