Bune Coop και Βους Ελλάς: H ισχύς εν τη ενώσει ...

Οι ημέρες που διανύουμε είναι πολύ δύσκολες για την Ελλάδα και για όλους τους Έλληνες. Ημέρες λύπης, οδύνης ,πένθους και βαθιάς περισυλλογής για τις απώλειες τόσο των  ανθρώπων που χάθηκαν στις φωτιές ,αλλά και των ζώων, των καλλιεργειών αλλά και της φυσικής καταστροφής..

Ο πρωτογενής τομέας πλήττεται, κτηνοτρόφοι και αγρότες απώλεσαν τις παραγωγές τους ,το βιός τους ,τους μόχθους μιας ζωής στις φωτιές! Όλα αυτά με τα οποία θα ζούσαν την  οικογένεια τους! Ως άνθρωποι, αλλά και ως κτηνοτρόφοι δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αδρανείς στις τρέχουσες εξελίξεις.

Οι Πρόεδροι των Κτηνοτροφικών Συνεταιρισμών Π.Α.Κ.Σ. Εκτροφέων Βοοειδών Βους Ελλάς κος Κουτίνας Αθανάσιος και Α.Κ.Σ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΒUNE COOP κος Μπαϊρακτάρης Αργύρης και τα μέλη τους , δια της παρούσης, εκφράζουν τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των ανθρώπων που χάθηκαν .

Επίσης, εκφράζουν την αμέριστη συμπαράσταση του στους κτηνοτρόφους που επλήγησαν από τις φωτιές και δηλώνει Παρών προκειμένου να συνδράμουν με όλες τους τις δυνάμεις για να βοηθήσουν τους συναδέλφους τους με οποιοδήποτε μέσο δύνανται . Επιπρόσθετα, καλούμε όλους τους αρμόδιους φορείς να κινηθούν Άμεσα τόσο για την καταγραφή των ζημιών όσο και για την άμεση και δίκαιη αποζημίωση των συναδέλφων.

Στην κοινή τους δήλωση οι Πρόεδροι των δύο κτηνοτροφικών συνεταιρισμών κκ Κουτιίνας Θανάσης για τον Βους Ελλάς και Μπαϊρακτάρης Αργύρης για τον Bune Coop καλούν όσα μέλη και κτηνοτρόφους μπορούν να συνδράμουν με ό,τι έχουν, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι δεν είναι ώρα για λόγια και κουβέντες αλλά για πράξεις!

Το συνεταιριστικό ιδεώδες με βάση το οποίο λειτουργούμε ως Συνεταιρισμοί βάζει τον Συν-Άνθρωπο στον κεντρικό άξονα .
Ας βοηθήσουμε ΟΛΟΙ ,γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να σταθούμε αρωγοί σε νέο ξεκίνημα των συν-ανθρώπων και συν-αδέλφων μας.
Ας ενώθουμε όλοι ,ας συντονιστούμε για να βοηθήσουμε επί της ουσίας ...

Για τους Συνεταιρισμούς

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Βους Ελλάς
Κουτίνας Θανάση

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις