Γερμανική εταιρεία παραδίδει γεωργικά μηχανήματα στη Ρωσία παρά τις κυρώσεις

Παρά τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, η γερμανική κατασκευάστρια γεωργικών μηχανημάτων CLAAS θα συνεχίσει να παραδίδει θεριζοαλωνιστικές μηχανές στη Ρωσία. Αυτό ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας σε συνέντευξή του στη Süddeutsche Zeitung.

Σε συνέντευξή του στην Süddeutsche Zeitung την Κυριακή, ο Jan-Hendrik Mohr, Διευθύνων Σύμβουλος του κατασκευαστή γεωργικών μηχανημάτων CLAAS, εξηγεί ότι η εταιρεία του δεν μπορεί και δεν θέλει να εγκαταλείψει μια από τις πιο σημαντικές αγροτικές περιοχές στον κόσμο. Ο Μορ δικαιολόγησε την απόφαση να συνεχιστεί η προμήθεια θεριζοαλωνιστικών μηχανών στην Ρωσία!

Ο Mohr περιέγραψε την αναστολή της συμφωνίας για τα σιτηρά ως απογοητευτική!

Ο επικεφαλής του κατασκευαστή γεωργικών μηχανημάτων, ο οποίος έχει δεχθεί κριτική από δυτικά μέσα ενημέρωσης και πολιτικούς για τις συνεχιζόμενες επιχειρηματικές του δραστηριότητες στην Ρωσία, υποστηρίζει ότι αυτά τα μηχανήματα για την παραγωγή τροφίμων εμπίπτουν στις ισχύουσες εξαιρέσεις από τις διεθνείς κυρώσεις κατά της Ρωσίας.

Ο Mohr επιβεβαιώνει τη θέση του ότι είναι σωστό ότι ο γεωργικός εξοπλισμός να εξαιρείται εν μέρει από τις κυρώσεις, όπως και τα φάρμακα και τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα.

πηγη

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις