Jingold Greece: Προσοχή στις απομιμήσεις!

Τους τελευταίους μήνες έχουν παρατηρηθεί διάφορα κρούσματα πώλησης φυτών κιτρινόσαρκων ακτινιδίων ως ποικιλίας JINGOLD, τα οποία είναι απομιμήσεις, αμφιβόλου ποιότητας και προέλευσης. Μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις πωλούνται και ακριβότερα από τα γνήσια με την υπόσχεση ότι η JINGOLD θα αγοράσει τους καρπούς.

Οι γνήσιες ποικιλίες JINGOLDείναι οι JINTAO, JINYAN (κιτρινόσαρκες), ORIENTALRED( κοκκινόσαρκα), και BOERICA(πράσινα). Οι ποικιλίες JINGOLD έχουν προέλθει από έρευνες, διασταυρώσεις και δοκιμές δεκαετιών προσδίδοντας ανώτερα χαρακτηριστικά (υψηλή παραγωγή, προσαρμοστικότητα στο κλίμα& ασθένειες, γλυκιά αρωματική γεύση, πολύμηνη συντήρηση, κλπ.).  Ο μόνος τρόπος προμήθειας των φυτών είναι με την σύναψη συμβολαίου με την εταιρεία «JINGOLD  Ελλάδα» η οποία εδρεύει στην Θεσσαλονίκη. Η φυτεία παρακολουθείται σε όλη την διάρκεια της ζωής της με την τεχνική υποστήριξη των γεωπόνων  τηςJINGOLD και ΜΟΝΟ αυτά τα  φρούτα διοχετεύονται στο παγκόσμιο δίκτυο πελατών της εταιρείας.

  Οι απομιμήσεις ΔΕΝ έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά, επιδεικνύοντας πολύ υποδεέστερες ιδιότητες και τονίζεται ότι η εταιρεία JINGOLD αγοράζει ΜΟΝΟ τις δικές τις ποικιλίες από τους παραγωγούς που έχουν συμβόλαιο με την εταιρεία.

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις