ΑΣΕΠ: Προσλήψεις στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Σε νέες προσκλήψεις με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου θα προχωρήσει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. 

Αναλυτικά, προκηρύσσει την πρόσληψη, συνολικά οκτώ ατόμων, που θα εργαστούν για την κάλυψη αναγκών της Διεύθυνσης Κτηνιατρικού Κέντρου Αθηνών και των Τμημάτων αυτού (που εδρεύουν στις Περιφερειακές Ενότητες Βορείου Τομέα Αθηνών, Αρκαδίας, Ηρακλείου, Ρόδου και Χανίων).

Το νέο προσωπικό θα υπογράψει οκτάμηνη σύμβαση εργασίας (ΑΣΕΠ ΣΟΧ), ενώ οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 67 ετών και κατ’ εξαίρεση, έως 70 ετών, όσοι έχουν συμπληρώσει το 67ο έτος της ηλικίας και δεν έχουν συνταξιοδοτηθεί από το δημόσιο ταμείο ή άλλον ασφαλιστικό φορέα.

Οι ειδικότητες της εν λόγω προκήρυξης έχουν ως εξής:

ΠΕ Κτηνιάτρων - 2 θέσεις (Αγία Παρασκευή)

ΤΕ Τεχνολόγων Ζωικής Παραγωγής - 1 θέση (Αγία Παρασκευή)

ΠΕ Κτηνιάτρων - 1 θέση (Τρίπολη)

ΤΕ Τεχνολόγων Ζωικής Παραγωγής - 1 θέση (Τρίπολη)

ΤΕ Τεχνολόγων Ζωικής Παραγωγής - 1 θέση (Ηράκλειο)

ΠΕ Κτηνιάτρων - 1 θέση (Ρόδος)

ΠΕ Κτηνιάτρων - 1 θέση (Χανιά) 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1 ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά: 

* είτε ηλεκτρονικά ([email protected]),

* είτε αυτοπροσώπως

* είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή στη Διεύθυνση Κτηνιατρικού Κέντρου Αθηνών – Τμήμα Διοικητικό Οικονομικό, Νεαπόλεως 25, Αγία Παρασκευή Αττικής,

* είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Νεαπόλεως 25, Αγία Παρασκευή Αττικής Τ.Κ. 15341, απευθύνοντας στη Γενική Διεύθυνση Κτηνιατρικής – Διεύθυνση Κτηνιατρικού Κέντρου Αθηνών – Τμήμα Διοικητικό Οικονομικό, υπόψη κας Αικατερίνης Γαρδελίνου – Τηλέφωνα επικοινωνίας : 2106010903 (εσωτ. 87584).

Δειτε ΕΔΩ και ΕΔΩ τις θέσεις

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις