Συνταξιούχος έκανε ανάληψη αλλά δεν …έλαβε ποτέ τα χρήματα

Μια απίστευτη καταγγελία έφτασε υπόψη του Agrocapital! Συγκεκριμένα, σε επαρχιακή πόλη της Δυτικής Ελλάδας συνταξιούχος πήγε σε ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς για να κάνει ανάληψη της σύνταξης. 

Και τότε συνέβη το εξής: Μετά την ολοκλήρωση της προβλεπόμενης διαδικασίας, το ΑΤΜ της έδωσε την Κάρτα, έβγαλε την απόδειξη όπου αναγραφόταν το υπόλοιπο του λογαριασμού αλλά και το ποσό της ανάληψης, ωστόσο το μηχάνημα δεν έβγαλε ποτέ τα χρήματα!!

Εν συνεχεία, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τα κεντρικά, ρωτήθηκε εάν στον περίγυρο χώρο υπήρχαν κάμερες και αν συνεχεία ενημερώθηκε ότι εντός διαστήματος δέκα ημερών θα εξεταστεί το αίτημά της (!), όπου και θα αποφασιστεί εάν θα λάβει τα χρήματα τα οποία και προσπάθησε να κάνει ανάληψη. 

Όπως μας ανέφεραν, πρόκειται για συνταξιούχο, και τα χρήματα τα οποία προσπάθησε να κάνει ανάληψη να αφορούν το ποσό της σύνταξής του. 

Έτσι, θα αναγκαστεί για το επόμενο δεκαήμερο να δανειστεί από συγγενείς και φίλους έως ότου η Τράπεζα Πειραιώς αποφασίσει εάν θα του δώσει τα χρήματά του πίσω. 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις