Πλατύκαμπος: Αύριο η σύσκεψη αγροτών για τις αποζημιώσεις από τις πλημμύρες

Οι αγρότες του Πλατυκάμπου θα πραγματοποιήσουν σύσκεψη αύριο, Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου, στις 7.30 το βράδυ στην αίθουσα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πλατυκάμπου, η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων ν. Λάρισας και ο Αγροτικός Σύλλογος πρώην Δήμου Πλατυκάμπου.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της Διοίκησης της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων “οι καταστροφικές πλημμύρες, η ανυπολόγιστη ζημιά που έχουν υποστεί αγρότες και κτηνοτρόφοι καθιστούν αναγκαίο όλοι μαζί να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε ουσιαστικές ενισχύσεις και αποζημιώσεις στο 100% της ζημιάς που θα μας επιτρέψουν να ορθοποδήσουμε και να συνεχίσουμε την καλλιεργητική δραστηριότητα. 

Να παρθούν μέτρα για την επόμενη ημέρα καθώς υπάρχουν τεράστιες ζημιές στο φυτικό και ζωικό κεφάλαιο, στον γεωργικό και κτηνοτροφικό εξοπλισμό καθώς και σε σπίτια σε κάποια χωριά. Να απαιτήσουμε να γίνουν έργα αντιπλημμυρικής προστασίας και θωράκισης αναγκαία για το σήμερα και το αύριο της επιβίωσης μας.  Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε”.

Μεταξύ άλλων οι παρευρισκόμενοι θα συζητήσουν το διεκδικητικό πλαίσιο και οι επόμενες κινήσεις στην κατεύθυνση εξεύρεσης λύσης και ικανοποίησης των αιτημάτων των αγροτών.
 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις