ΟΠΕΚΑ: Στήριξη στους πληγέντες της Θεσσαλίας

Την περιφερειακή Διεύθυνση ΟΠΕΚΑ Θεσσαλίας επισκέφθηκε ο Διοικητής του Οργανισμού, Κωνσταντίνος Γλούμης-Ατσαλάκης συνοδευόμενος από την Υποδιοικήτρια, Φαίη Καρποδίνη, προκειμένου να συντονίσουν τις ενέργειες για την άμεση εξυπηρέτηση των ωφελούμενων του ΟΠΕΚΑ στις πληγείσες περιοχές.

Ενημερώθηκαν για τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στις απονομές παροχών και έδωσαν κατευθύνσεις για τις απαραίτητες ενέργειες, με πρώτη τον ορισμό ενός υπαλλήλου που θα έχει την ευθύνη της οριζόντιας εξυπηρέτησης των ωφελούμενων στις περιοχές της Θεσσαλίας που επλήγησαν.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων, Ρίτα Απρίλη, με κεντρικό θέμα συζήτησης την εξυπηρέτηση των ωφελούμενων του ΟΠΕΚΑ, αλλά και την υποστήριξη της συνεργασίας του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου με σκοπό την διευκόλυνση εξυπηρέτησης των πληγέντων στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας.

Τέλος, ο Διοικητής και η Υποδιοικήτρια συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Παλαμά, Γιώργο Σακελλαρίου, και τον Αντιδήμαρχο, Σάκη Σίντζα, όπου ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του τοπικού Κέντρου Κοινότητας μετά τις πλημμύρες.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν πέρα από την ενημέρωση για τα προβλήματα της περιοχής, ο συντονισμός ενεργειών για την συνέχεια της ομαλής λειτουργίας του τοπικού Κέντρου Κοινότητας, το οποίο αποτελεί σημείο επαφής και εξυπηρέτησης των ωφελούμενων του ΟΠΕΚΑ, και το οποίο επαναλειτουργεί, προσωρινώς, σε κατάλληλο χώρο στο Δημαρχείο του Παλαμά.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις