Αυστριακός ο νικητής του βραβείου EUOrganic για το καλύτερο βιολογικό εστιατόριο

Η Αυστρία είναι μια χώρα με μακρά ιστορία βιολογικής γεωργίας και κατανάλωσης βιολογικών προϊόντων. Δεν αποτελεί έκπληξη λοιπόν που ένας Αυστριακός νικητής κέρδισε το βραβείο EUOrganic για το καλύτερο βιολογικό εστιατόριο.

Το εστιατόριο Luftburg - Kolarik im Prater GmbH στη Βιέννη κέρδισε το βραβείο για την επιμονή του στην προώθηση της βιολογικής διατροφής και την εξαιρετική ποιότητα των πιάτων του. Το εστιατόριο λειτουργεί από την οικογένεια Kolarik από το 1928 και έχει πιστοποιηθεί ως βιολογικό από το 2004.

Το Luftburg προσφέρει μια ποικιλία από παραδοσιακά αυστριακά πιάτα, όλα φτιαγμένα με φρέσκα, βιολογικά υλικά. Το εστιατόριο διαθέτει επίσης ένα δικό του βιολογικό αγρόκτημα, το οποίο παρέχει πολλά από τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην κουζίνα.

 

 

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, Christoph Kolarik, δήλωσε ότι είναι «πολύ χαρούμενος και περήφανος» που κέρδισε το βραβείο. «Η βιολογική διατροφή είναι πολύ σημαντική για εμάς», είπε. «Πιστεύουμε ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για να φροντίσουμε τον εαυτό μας, τους άλλους και τον πλανήτη μας».

Το βραβείο EUOrganic για το καλύτερο βιολογικό εστιατόριο είναι μια σημαντική αναγνώριση της δέσμευσης του Luftburg στην προώθηση της βιολογικής διατροφής. Το εστιατόριο είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα του πώς η βιολογική διατροφή μπορεί να είναι νόστιμη και χορταστική.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις