Σύγχρονες λύσεις ιχνηλασιμότητας τροφίμων

Ο ΣΕΒΕ σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια της Περιφέρειας ξεκινά ενημέρωση των τοπικών επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών για τη σημασία α) των συστημάτων ιχνηλασιμότητας στα στάδια παραγωγής, επεξεργασίας και διανομής ενός προϊόντος από την GS1 Association Greece και β) των πιστοποιήσεων vegan-vegetarian από την Greekexports.  Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν από τον ΣΕΒΕ για τις εξαγωγικές επιδόσεις της Περιφερειακής τους Ενότητας.

Οι τρεις πρώτες ενημερωτικές ημερίδες θα πραγματοποιηθούν  στις εγκαταστάσεις των Επιμελητηρίων, στην Άρτα τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου, στην Κατερίνη την Τρίτη 17 Οκτωβρίου και στη Βέροια την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις