Απένταξη συνοδών έργων φράγματος Μπραμιανών

Ο Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας ανακοίνωσε την διεξαγωγή κατεπείγουσας σύσκεψης, την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στις 19:00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας, για να συζητηθούν οι επιπτώσεις της απένταξης των συνοδών έργων του φράγματος Μπραμιανών.

Η απένταξη των συνοδών έργων του φράγματος Μπραμιανών αποτελεί μια σοβαρή απειλή για την τοπική οικονομία και κοινωνία. Τα έργα αυτά είναι απαραίτητα για την άρδευση των καλλιεργειών, την ύδρευση των οικισμών και την προστασία από πλημμύρες. Η απουσία τους θα έχει ως αποτέλεσμα την υποβάθμιση της αγροτικής παραγωγής, την έλλειψη πόσιμου νερού και την αύξηση του κινδύνου πλημμυρών.

Η σύσκεψη που έχει προγραμματιστεί θα δώσει την ευκαιρία στους φορείς και στους δημότες της Ιεράπετρας να ενημερωθούν για τις επιπτώσεις της απένταξης των συνοδών έργων και να οργανώσουν κοινή δράση για την αποκατάσταση της κατάστασης.

Οι φορείς και οι δημότες της Ιεράπετρας θα πρέπει να πιέσουν το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας να αναθεωρήσει την απόφαση αυτή και να χρηματοδοτήσει την κατασκευή των συνοδών έργων.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις