Λ. Αυγενάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει εμμονικά το αναίσχυντο ψέμα και τη συστηματική διαστρέβλωση της αλήθειας

«Μέσα στην απόγνωσή τους από τα όσα εξελίσσονται στο κόμμα της ”Αριστεράς”, ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει εμμονικά το αναίσχυντο ψέμα και τη συστηματική διαστρέβλωση της αλήθειας. Χωρίς ίχνος ντροπής, αναζητά σανίδα σωτηρίας στο πολιτικό αδιέξοδό του» αναφέρει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης σε απάντησή του στη μηνυτήρια αναφορά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και συνεχίζει: «Η εικόνα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεπερνά πλέον τα όρια του κωμικού και γίνεται μέρα με τη μέρα τραγικότερη. Δεν πρόκειται να τους ακολουθήσουμε στο θέατρο του παραλόγου».

Ο κ. Αυγενάκης υπογραμμίζει ότι «μπροστά στα μεγάλα προβλήματα και στις τεράστιες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο λαός και η περιοχή της Θεσσαλίας, εμείς συνεχίζουμε το έργο μας, κοιτώντας μόνο μπροστά» και συμπληρώνει: «Ήμασταν και θα είμαστε δίπλα στους αγρότες μας και θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με όλους ανεξαιρέτως τους φορείς, για να διασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο».

Σημειώνεται ότι ο τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σαρακιώτης και Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Κόκκαλης κατέθεσαν αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου με την οποία ζητάνε να ερευνηθεί εάν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρης Αυγενάκης και ο απερχόμενος περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός έχουν τελέσει το αδίκημα της εξαπάτησης εκλογέων.


 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις