Δανειολήπτρια καταγγέλλει: «Πήγα να πληρώσω νωρίτερα το δάνειο και μου ζήτησαν όλους τους τόκους»

Μία απίστευτη καταγγελία είδε το «φως» της δημοσιότητας, αφού η κυρία Αφροδίτη, μία δανειολήπτρια, επεσήμανε ότι ο servicer την αναγκάζει να πληρώσει όλους τους τόκους του δανείου, παρ’ ότι πήγε να εξοφλήσει τις δόσεις πολύ νωρίτερα.

Όπως ανέφερε μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό «έχω ένα δάνειο, που μπήκα στον νόμο Κατσέλη. Όταν μπήκα, ήταν 30.000 ευρώ, πουλήθηκε από την τράπεζα σε fund και τώρα επειδή ανέβηκε το επιτόκιο και είχαμε και θέματα με την υγείας μας, αποφάσισαν και συγγενείς να μας βοηθήσουν για να το εξοφλήσουμε»

Και συμπλήρωσε «Πήγαμε στο fund και μας ζητά αντί για 15.000 ευρώ, τους τόκους που θα πληρώναμε σε βάθος χρόνου μέχρι να το πληρώναμε δηλαδή σε 20 χρόνια. Μας ζητάει 26.350 ευρώ».

Εξηγεί ότι «Πληρώναμε δόσεις κανονικά. Ζήτησα να το εξοφλήσω και μας είπαν ότι πρέπει να πληρωθούν και οι τόκοι που θα υπήρχαν εάν πήγαινε μέχρι την 20ετία».

Από την πλευρά της η δικηγόρος Αριάδνη Νούκα επισημαίνει ότι «αν δεν συμμορφωθεί ο συγκεκριμένος servicer, θα αναγκασθεί η γυναίκα να πάει δικαστικά. Δεν κουρεύτηκε κανένα ευρώ από τον νόμο Κατσέλη, απλώς ρύθμισε πώς θα πληρωθεί».


 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις