ΟΠΕΚΕΠΕ: Εγκρίθηκε η διενέργεια ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού με συνολικό προϋπολογισμό έως 260.000 ευρώ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ) ενέκρινε, στη συνεδρίασή του που πραγματοποιήθηκε σήμερα, την 5η Δεκεμβρίου 2023, τη διενέργεια ηλεκτρονικού ανοικτού δημοσίου διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών φύλαξης της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΟΠΕΚΕΠΕ και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής & Νήσων Αιγαίου.

Η συνολική διάρκεια της σύμβασης που θα προκύψει από τον διαγωνισμό θα έχει διάρκεια δώδεκα (12) μηνών και δικαίωμα παράτασης για δώδεκα (12) επιπλέον μήνες, με συνολικό προϋπολογισμό έως 260.000,00 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Η εξουσιοδότηση για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού και την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο έχει δοθεί στον Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ, Ευάγγελο Σημανδράκο.

Διαβάστε εδώ

Πόσο στοιχίζει η καθαριότητα του ΟΠΕΚΕΠΕ στους αγρότες;

Ανοιχτός διαγωνισμός για την παροχή υπηρεσιών καθαριότητας

Παράλληλα, το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προμηθειών και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ) ενέκρινε την διενέργεια ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών καθαριότητας στην Κεντρική Υπηρεσία του Οργανισμού και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής & Νήσων Αιγαίου, καθώς και των χώρων αρχείου της Υπηρεσίας στις οδούς Αχαρνών 381 και Ζαχιά 1.

Ο προϋπολογισμός του διαγωνισμού θα φτάσει έως και τις 170.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), και αφορά την παροχή υπηρεσιών καθαριότητας για χρονικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών, με δικαίωμα της αναθέτουσας αρχής να την παρατείνει μονομερώς με τους ίδιους όρους για δώδεκα (12) μήνες μετά τη λήξη της.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) και η ημερομηνία διεξαγωγής του θα ανακοινωθεί μετά την έγκριση της διακήρυξης από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Διαβάστε εδώ

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις