Andermatt: Η δύναμη της καινοτομίας στη βιώσιμη προστασία των καλλιεργειών

Ο Όμιλος Andermatt, ένας διεθνής οργανισμός που ειδικεύεται στη βιώσιμη προστασία των καλλιεργειών, γιορτάζει την 35η επέτειό του. Η ιστορία του Ομίλου ξεκινά το 1988, όταν οι ιδρυτές Isabel και Martin Andermatt ίδρυσαν την Andermatt Biocontrol με στόχο τη δημιουργία καινοτόμων λύσεων για αγρότες και λάτρεις των φιλικών προς το περιβάλλον κήπων.

Η κινητήρια δύναμη πίσω από την ίδρυση της επιχείρησης ήταν η εσωτερική ανάπτυξη της Madex, ενός προϊόντος με βάση τον κοκκιλοϊό για την καταπολέμηση του σκώρου, ενός κρίσιμου παρασίτου των μήλων. Η έγκριση του Madex το 1987 σηματοδότησε την πρώτη καταχώριση ενός προϊόντος με βάση τον κοκκιλοϊό παγκοσμίως. Αυτός ο θρίαμβος ώθησε το ζευγάρι να αναπτύξει πρόσθετες βιολογικές λύσεις, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής αρπακτικών εντόμων και νηματωδών σε εμπορικά γεωργικά συστήματα.

Η Isabel και ο Martin Andermatt έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στη βιώσιμη προστασία των καλλιεργειών. Πιστεύουν ότι η χρήση χημικών στην προστασία των καλλιεργειών δεν είναι η σωστή προσέγγιση και ότι η βιώσιμη γεωργία είναι απαραίτητη για την υγεία του πλανήτη.

Η δέσμευσή τους στην καινοτομία έχει οδηγήσει στην ανάπτυξη μιας σειράς καινοτόμων λύσεων που βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα της βιολογικής προστασίας των καλλιεργειών. Για παράδειγμα, η Andermatt Biocontrol έχει αναπτύξει μια νέα γενιά αρπακτικών εντόμων που είναι πιο αποτελεσματικά στην καταπολέμηση των παρασίτων.

Η Andermatt έχει επίσης επεκτείνει τις δραστηριότητές της πέρα από την προστασία των καλλιεργειών. Το 2003, η εταιρεία ίδρυσε την Andermatt Biogarten, μια εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή βιολογικών προϊόντων για τον κήπο. Το 2009, η Andermatt ίδρυσε την Andermatt Biovet, μια εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή βιολογικών προϊόντων για την υγεία των ζώων.

Σήμερα, ο Όμιλος Andermatt είναι ένας διεθνής οργανισμός με 25 θυγατρικές και περισσότερους από 500 υπαλλήλους. Τα προϊόντα της Andermatt διατίθενται σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η Isabel και ο Martin Andermatt είναι περήφανοι για όσα έχουν επιτύχει τα τελευταία 35 χρόνια. Έχουν δημιουργήσει μια εταιρεία που είναι αφιερωμένη στη βιώσιμη προστασία των καλλιεργειών και έχουν βοηθήσει να αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο καλλιεργούμε τα τρόφιμα μας.

Οι μελλοντικές προοπτικές του Ομίλου Andermatt είναι αισιόδοξες. Η εταιρεία συνεχίζει να καινοτομεί και να αναπτύσσει νέες βιώσιμες λύσεις για την προστασία των καλλιεργειών. Η Andermatt είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην προώθηση της βιώσιμης γεωργίας σε όλο τον κόσμο.

Η Andermatt είναι μια εταιρεία που έχει αφιερώσει τη ζωή της στη βιώσιμη προστασία των καλλιεργειών. Η ιστορία επιτυχίας της είναι μια ιστορία δέσμευσης, καινοτομίας και βιώσιμης σκέψης. Με το έργο της, η Andermatt συμβάλλει στη δημιουργία ενός πιο υγιούς πλανήτη για όλους.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις