Corteva Biologicals: Παρουσιάζει τις τελευταίες καινοτομίες της στην αγορά των βιοδιεγερτών

Corteva Biologicals: Ηγέτης στην καινοτομία των βιοδιεγερτώνΗ Corteva Biologicals, ένας παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά των βιοδιεγερτών, συμμετείχε στο Παγκόσμιο Συνέδριο Βιοδιεγερτών που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο της Ιταλίας την περασμένη εβδομάδα. Η εταιρεία παρουσίασε τις τελευταίες καινοτομίες της σε μια συναρπαστική διαδραστική εμπειρία στο περίπτερό της.

Η ομάδα της Corteva έδωσε στους συμμετέχοντες μια εικονική περιήγηση και συζήτησε τα ποικίλα και συναρπαστικά βιώσιμα προϊόντα της σειράς βιολογικών προϊόντων της, συμπεριλαμβανομένων των Utrisha N / Blue®N, Kinsidro® Grow +, Utrisha®® Rhizo και Sosdia® Stress.

Εκτός από την παρουσίαση των προϊόντων της, η Corteva συμμετείχε επίσης στο πάνελ "CEO Insights – Dynamic Panel". Ο Raphael Godinho, Εμπορικός Διευθυντής EMEA της Corteva Biologicals, και ο Rodrigo Oliveira, Chief Operating Officer της Corteva Biologicals, μίλησαν για το όραμά της εταιρείας για την ανάπτυξη της αγοράς των βιοδιεγερτών.

Οι βιολογικοί διεγέρτες είναι μια κατηγορία προϊόντων που πρόκειται να αυξηθεί σημαντικά σε μερίδιο αγοράς τα επόμενα χρόνια. Ανταποκρίνονται στις ανάγκες μιας μεταβαλλόμενης αγοράς, παρέχοντας μια ευρεία εργαλειοθήκη επιλογών που συμπληρώνουν τις εξελισσόμενες γεωργικές πρακτικές και ενισχύουν τη βιωσιμότητα.

 

Η εξαγορά της Symborg και της Stoller νωρίτερα φέτος έχει καθιερώσει την Corteva ως παγκόσμιο ηγέτη σε αυτόν τον αναπτυσσόμενο τομέα. Η εταιρεία διαθέτει πλέον ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο βιολογικών προϊόντων που μπορούν να βοηθήσουν τους αγρότες να βελτιώσουν τις αποδόσεις και τη βιωσιμότητά τους.

Η Corteva ανυπομονεί να συνεχίσει να καινοτομεί στον τομέα των βιοδιεγερτών και να προσφέρει στους αγρότες τις πιο αποτελεσματικές και βιώσιμες λύσεις.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις