Η συμβολή του FYTOAMINO – Bo στην ενίσχυση της απόδοσης των καρπών κολοκυθιάς

Στο 31ο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας της Επιστήμης των Οπωροκηπευτικών που διεξήχθη 29/10 με 2/11 στο Ηράκλειο της Κρήτης συμμετείχε η εταιρεία ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΑΒΕΕ.

Το εν λόγω συνέδριο αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή στον γεωπονικό χώρο και σε Πανελλαδικό επίπεδο, με πάνω από 220 συμμετοχές εργασιών επιστημόνων του κλάδου.

Η εταιρεία συμμετείχε με δύο γραπτές παρουσιάσεις στα πλαίσια της παρουσίασης της αποτελεσματικότητας της σειράς προϊόντων θρέψης FYTOAMINO, με παράλληλη χρήση εργαλείων και τεχνικών ψηφιακής γεωργίας.

Σε αυτό το πακέτο πειραματικών αποτελεσμάτων προβάλλεται η συμβολή των συστατικών του προϊόντος FYTOAMINO – Bo στην ενίσχυση της απόδοσης των καρπών κολοκυθιάς, καθώς και η παραπέρα βελτίωση αυτής της αύξησης με την συμβολή νέων προσθέτων της κατηγορίας των δραστικών συστατικών.

FYTOAMINO Bo

Οι δύο εργασίες πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με το Εργαστήριο Φυσιολογίας και Μορφολογίας Φυτών και το Ινστιτούτο Θρέψης και Ποιότητας Εδάφους (PlanTerra Institute) του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η εταιρεία εκπροσωπήθηκε δια ζώσης από το στέλεχος του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης νέων προϊόντων της, γεωπόνο κ. Γεώργιο Στυλιανίδη.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις