Rivulis: Αύξηση 27,90% στον τζίρο το 2022

Η Rivulis AΒEΓE, ελληνική εταιρεία παραγωγής και διανομής προϊόντων άρδευσης με βάση τη μέθοδο άρδευσης στάγδην, ανακοίνωσε αύξηση του κύκλου εργασιών της κατά 27,90% το 2022, σε σύγκριση με το 2021. Οι καθαρές πωλήσεις του Ομίλου ανήλθαν σε €116.842.210, ενώ της εταιρείας σε €51.856.331.

Η αύξηση του τζίρου οφείλεται σε δύο βασικούς παράγοντες:

    Την αύξηση των πωλήσεων ολοκληρωμένων έργων (projects), μια στρατηγική στην οποία επένδυσε ο Όμιλος τα τελευταία χρόνια.
    Τις αυξημένες τιμές πρώτων υλών, οι οποίες επηρέασαν αντίστοιχα τις τιμές πώλησης.

Στον τομέα της Έρευνας και της Ανάπτυξης, η Rivulis πέτυχε σημαντική πρόοδο το 2022, με την επιτυχή ολοκλήρωση της ανάπτυξης του σταλακτηφόρου σωλήνα που αποτρέπει σε μεγάλο βαθμό τη διείσδυση των ριζών του φυτού μέσα στο σταλάκτη όταν ο σωλήνας είναι τοποθετημένος κάτω από τη γη (υπόγεια άρδευση). Το προϊόν ξεκίνησε να διατίθεται το 2022 και αναμένεται να συμβάλει στην περαιτέρω βελτίωση της κερδοφορίας της εταιρείας.

Επιπλέον, στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού του Ομίλου, δημιουργήθηκε η Reelview, μια νέα υπηρεσία που παρέχει συμβουλές άρδευσης και υπηρεσίες παρακολούθησης της καλλιέργειας. Η υπηρεσία είναι δωρεάν και οποιοσδήποτε αγρότης χρησιμοποιεί σταλακτηφόρο σωλήνα Rivulis ή Eurodrip by Rivulis, έχει πρόσβαση σε αυτήν μέσω ενός barcode που υπάρχει σε κάθε κουλούρα σωλήνα.

Η Rivulis είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές προϊόντων άρδευσης στάγδην παγκοσμίως, με παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες.


Πώς η Rivulis βοηθά τους αγρότες να επιτύχουν καλύτερα αποτελέσματα

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Rivulis μπορούν να βοηθήσουν τους αγρότες να επιτύχουν καλύτερα αποτελέσματα στις καλλιέργειές τους με διάφορους τρόπους, όπως:

    Αυξημένη αποδοτικότητα νερού: Τα συστήματα άρδευσης στάγδην της Rivulis παρέχουν ομοιόμορφη κατανομή του νερού στις καλλιέργειες, μειώνοντας την απώλεια νερού και βελτιώνοντας την απόδοση του νερού.
    Μειωμένα έξοδα άρδευσης: Τα συστήματα άρδευσης στάγδην της Rivulis μπορούν να βοηθήσουν τους αγρότες να μειώσουν τα έξοδα άρδευσης, καθώς χρησιμοποιούν λιγότερο νερό από τα συμβατικά συστήματα άρδευσης.
    Βελτιωμένη ποιότητα των καλλιεργειών:
Τα συστήματα άρδευσης στάγδην της Rivulis μπορούν να βοηθήσουν τους αγρότες να βελτιώσουν την ποιότητα των καλλιεργειών τους, καθώς παρέχουν στα φυτά τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

Η Rivulis είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης για τους αγρότες, που τους παρέχει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που χρειάζονται για να επιτύχουν καλύτερα αποτελέσματα στις καλλιέργειές τους.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις