CNH: Η τεχνολογία ακριβείας βοηθά τους αγρότες να μειώσουν το περιβαλλοντικό τους αντίκτυπο

H CNH που πρόσφατα πέρασε η εταιρεία αγροτεχνολογίας Augmenta έναντι 110 εκατ. Δολαρίων στα χέρια της  συμμετείχε ενεργά στις Ημέρες Αγροδιατροφής της ΕΕ, μια ετήσια εκδήλωση που ενθαρρύνει τη συζήτηση σχετικά με τις τάσεις, τις πολιτικές και τον μελλοντικό αντίκτυπο της ψηφιοποίησης και των δεδομένων στη γεωργία και τις αγροτικές περιοχές.

Ο Gianluca Feligini, επικεφαλής τεχνολογίας ακριβείας για το CNH EMEA, εκπροσώπησε το CNH και το CEMA στο EU-Agri Digital Conference με θέμα "Ψηφιακή τεχνολογία για τη βιωσιμότητα". Παρουσίασε πώς το χαρτοφυλάκιο λύσεων τεχνολογίας ακριβείας της CNH ενισχύει την αποδοτικότητα και τη βιωσιμότητα των αγροτών.

"Η γεωργία ακριβείας είναι ένα κρίσιμο εργαλείο για τους αγρότες που θέλουν να βελτιώσουν την αποδοτικότητά τους και να μειώσουν τον περιβαλλοντικό τους αντίκτυπο", δήλωσε ο Feligini. "Οι λύσεις τεχνολογίας ακριβείας της CNH παρέχουν στους αγρότες ακριβείς πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, ώστε να μπορούν να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις για τη διαχείριση των καλλιεργειών τους."

Το συνέδριο χρησίμευσε ως πολύτιμη πλατφόρμα για τον διάλογο μεταξύ του CNH και των θεσμικών ενδιαφερομένων σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στη γεωργία ακριβείας και την τεχνολογία. Οι συμμετέχοντες συζήτησαν θέματα όπως η τεχνητή νοημοσύνη, οι ψηφιακές πλατφόρμες διαλειτουργικότητας και η εναλλακτική πρόωση.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να διαδραματίσουμε ρόλο στην προώθηση της γεωργίας ακριβείας για τη βιωσιμότητα", δήλωσε ο Feligini. "Πιστεύουμε ότι αυτή η τεχνολογία έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει ένα πιο βιώσιμο και αποδοτικό μέλλον για τη γεωργία."

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις