ADM: Θα αγοράσει την Revela Foods

Η ADM συμφώνησε να εξαγοράσει την Revela Foods, η οποία αναπτύσσει και παράγει συστατικά και συστήματα γεύσης γαλακτοκομικών προϊόντων. 

Η Revela Foods, μια εταιρεία χαρτοφυλακίου της New Heritage Capital με έδρα το New Berlin, Wisconsin, ΗΠΑ, έχει προβλεπόμενες πωλήσεις σχεδόν 240 εκατ. δολαρίων το 2023. 

Η ADM με έδρα το Σικάγο αναμένει να ολοκληρώσει τη συναλλαγή στις αρχές του 2024.

Η τεχνολογία ενζύμων της Revela Foods δημιουργεί μια σειρά από γαλακτοκομικά γευστικά σκευάσματα για εφαρμογές όπως σνακ, κατεψυγμένα γεύματα, σάλτσες, ντρέσινγκ, σούπες, καρυκεύματα και επιδόρπια. 

Η εταιρεία απασχολεί περίπου 400 εργαζόμενους και διαθέτει τρία εργοστάσια παραγωγής στις μεσοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ.

"Η Revela έχει δημιουργήσει μια ισχυρή επιχείρηση γύρω από τη μοναδική γκάμα συστατικών και λύσεων γεύσης γαλακτοκομικών για πελάτες που καλύπτουν μεγάλες μάρκες, λιανοπωλητές και υπηρεσίες τροφίμων", δήλωσε ο Calvin McEvoy, πρόεδρος των παγκόσμιων γεύσεων της ADM. 

"Η ADM έχει ισχυρή παρουσία στον τομέα των αλμυρών γεύσεων στη Βόρεια Αμερική και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την εντυπωσιακή ομάδα της Revela για να επεκτείνουμε τις ευκαιρίες μας εκεί, φέρνοντας την τεχνολογία και την καινοτομία τους σε συνδυασμό με τις παγκόσμιες δυνατότητές μας για να τροφοδοτήσουμε την απαράμιλλη γκάμα συστατικών και ολοκληρωμένων λύσεων για τους πελάτες που αναζητούν εξαιρετικές γεύσεις και καθαρές ετικέτες".

Μέσω του rebranding και της αναδιάρθρωσης το 2022, η Revela Foods έγινε το όνομα της εταιρείας που συνδύασε τις Welcome Dairy, LLC, Gamay Food Ingredients, LLC και North Star Processing.

Η Revela θα προσθέσει στο παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο γεύσεων της ADM στον τομέα των γαλακτοκομικών γεύσεων αξίας 1,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως και στον τομέα των αλμυρών γεύσεων αξίας 3,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με την εταιρεία. 

Από την εξαγορά τηςWild Flavors το 2014, η ADM έχει προσθέσει στο χαρτοφυλάκιό της γεύσεις, συμπεριλαμβανομένων των αλμυρών γεύσεων μέσω της εξαγοράς της Eatem Foods, των εσπεριδοειδών μέσω των εξαγορών τηςFlorida Chemical Co. και της Erich Ziegler Citrus, και της βανίλιας μέσω της εξαγοράς της Rodelle.


 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις