Η πορεία των επιδοτήσεων  και πότε θα ξεκινήσουν οι πληρωμές των αγροτών

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Agrocapital, η διαδικασία των πληρωμών των αγροτικών επιδοτήσεων βρίσκεται στη φάση της τελικής επεξεργασίας από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.
 Η πληρωμή αναμένεται να αποσταλεί στην Τράπεζα Πειραιώς σήμερα το απόγευμα, και να εμφανιστεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων αγροτών αύριο, Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου.
 Η πληρωμή αυτή θα αφορά τα υπόλοιπα  της βασικής ενίσχυσης, την αναδιανεμητική ενίσχυση και την ενίσχυση νέων γεωργών (young).

Είναι πιθανό η πληρωμή στις υπόλοιπες τράπεζες να πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα, δηλαδή την εβδομάδα 26-30 Δεκεμβρίου.
Το μεγάλο ερώτημα που παραμένει άλυτο είναι πότε θα δοθούν οι επιδοτήσεις στους αγρότες που έχουν λογαριασμούς στις υπόλοιπες τράπεζες. Σύμφωνα με τον ΟΠΕΚΕΠΕ, η πληρωμή θα γίνει εντός της εβδομάδας, αλλά δεν έχει δοθεί συγκεκριμένος χρόνος.
Ένα άλλο ερώτημα είναι  ποιος κερδίζει εάν μείνουν τα χρήματα στην τράπεζα Πειραιώς μέχρι την άλλη εβδομάδα ουσιαστικά έχουμε  αγρότες- κτηνοτρόφους  που δεν θα  κάνουν χαρούμενες γιορτές.    
Τι σημαίνει 5 ημέρες valer  κάποια εκατομμύρια,  ποιος κερδίζει  πάντως ο ΟΠΕΚΕΠΕ  όχι ή Αγρότες όχι άρα ….  ποιος:

Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά  και να πληρωθούν μέσα στην εβδομάδα και όλοι οι αγρότες να κάνουν γιορτές όπως τους αρμόζουν.

Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις