Χριστουγεννιάτικος μποναμάς  από τον  ΟΠΕΚΕΠΕ στην Τράπεζα Πειραιώς

Χριστουγεννιάτικο μποναμά στη Τράπεζα Πειραιώς έκανε ο  ΟΠΕΚΕΠΕ ο οποίος πίστωσε τα χρήματα των επιδοτήσεων Παρασκευή απόγευμα, ενώ μεσολαβούν τέσσερις ημερολογιακές ημέρες μετά την επόμενη εργάσιμη.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, η Τράπεζα Πειραιώς να διαχειρίζεται εκατομμύρια ευρώ, που κανονικά θα έπρεπε να πιστωθούν σε λογαριασμούς αγροτών άλλων τράπεζων για να πληρωθούν τις επιδοτήσεις τους.

Κερδισμένη λοιπόν είναι σίγουρα η Τράπεζα Πειραιώς αλλά χαμένοι είναι ακόμη μια φορά οι αγρότες της χώρας, όπως συμβαίνει ολοένα και πιο συχνά το τελευταίο διάστημα.

Όσοι παραγωγοί είναι … «άτυχοι» να έχουν λογαριασμούς σε τράπεζες πλην της Πειραιώς, θα περάσουν τα φετινά Χριστούγεννα χωρίς να έχουν πληρωθεί τις επιδοτήσεις τους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Agrocapital, τα χρήματα θα πιστωθούν στους λογαριασμούς τους πέντε ημέρες αργότερα, από ότι σε αυτούς της Πειραιώς, δηλαδή την Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου.

Αυτό θα συμβεί γιατί από σήμερα Παρασκευή έως και την ερχόμενη Τετάρτη μεσολαβεί το σαββατοκύριακο, ενώ Δευτέρα και Τρίτη είναι επίσημες αργίες λόγω Χριστουγέννων. 

Τελικά ο ΟΠΕΚΕΠΕ έκανε πάλι τα… «μαγικά» του και άφησε πάλι απλήρωτη μεγάλη μερίδα αγροτών σε όλη τη χώρα. 


 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις