Νεμέα: Διαμαρτύρονται ο Δήμαρχος και οι πολίτες για τη δυσλειτουργία στο ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς

Σε απόγνωση βρίσκονται οι αγρότες της Νεμέας και των χωριών της περιοχής μετά τη δυσλειτουργία του ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς. 

Αγρότες της Νεμέας μιλώντας στο Agrocapital ανέφεραν ότι τα ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς δεν δούλευαν με αποτέλεσμα να αναγκάζονται να «τραβάνε» λεφτά από ΑΤΜ άλλων Τραπεζών για να περάσουν τις ημέρες των Χριστουγέννων. 

Κάτι που επιβαρύνει τους ίδιους με τις προμήθειες που χρεώνουν οι τράπεζες, σε περίπτωση ανάληψης χρημάτων από ΑΤΜ άλλων τραπεζών.

«Μήπως όλα αυτά γίνονται σε συνεννόηση των Τραπεζών για να λαμβάνουν τις προμήθειες;» τόνιζαν και σημείωσαν ότι αναγκάστηκαν να πάνε στο Δήμαρχο της περιοχής.

Από τον πλευρά του ο Δήμαρχος σε δήλωσή του σημείωσε χαρακτηριστικά:

Τις τελευταίες τρείς μέρες, εν μέσω εορτών, λίγες μόλις μέρες πριν τα Χριστούγεννα, το ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς στη Νεμέα, δεν έχει τροφοδοτηθεί από την υπεύθυνη για αυτό εταιρία, η οποία αν και έχω προσπαθήσει να επικοινωνήσω επανειλημμένα μαζί της είναι κατά κυριολεξία εξαφανισμένη.

Να σημειωθεί ότι εκτός των τρεχουσών αναγκών του κόσμου της Νεμέας λόγω εορτών, πριν δυο μέρες κατατέθηκαν στην άνω Τράπεζα και οι αγροτικές επιδοτήσεις. Και δεν είναι η πρώτη φορά που το μηχάνημα της Τράπεζας αυτής δεν έχει τροφοδοτηθεί όπως και όταν πρέπει.

Ως Δήμαρχος Νεμέας θέλω να εκφράσω τον θυμό και την αγανάκτησή μου και να δηλώσω προς κάθε κατεύθυνση ότι οι Νεμεάτες δεν είμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

Σκοπεύω δε, την πρώτη εργάσιμη μέρα μετά τα Χριστούγεννα, να προβώ σε κάθε νόμιμη ενέργεια τόσο κατά της εταιρίας τροφοδοσίας, όσο και κατά της Τράπεζας Πειραιώς για τη συστηματική έλλειψη τροφοδοσίας του ΑΤΜ, που αν μη τι άλλο για μένα αποτελεί πλέον περιφρόνηση σε μια ολόκληρη πόλη, οι πολίτες της οποίας έχουν στηρίξει με το παραπάνω την ανωτέρω Τράπεζα». 
 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις