Ο Sikes διορίστηκε πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Cargill

Η Cargill ανακοίνωσε ότι ο σημερινός Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Brian Sikes εξελέγη πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, με ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2024. Ο Sikes διαδέχεται τον Dave MacLennan, ο οποίος θα αποχωρήσει από τη θέση του εκτελεστικού προέδρου στο τέλος του έτους.

Ο Sikes είναι μέλος της ομάδας της Cargill από το 1991 και έχει αναλάβει ηγετικούς ρόλους στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και την Ευρώπη.

Στις αρχές του 2023, ο Sikes διορίστηκε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Cargill, καθιστώντας τον τον 10ο διευθύνοντα σύμβουλο στην 158χρονη ιστορία της εταιρείας. Η Cargill σημείωσε ότι ο Sikes είναι γνωστός για την αμείλικτη εστίασή του στους ανθρώπους και την κουλτούρα, καθώς και για τον μετασχηματισμό και την ανάπτυξη με γνώμονα τον πελάτη.

"Είναι τιμή μου να εκλεγώ πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και είμαι βέβαιος ότι οι καλύτερες μέρες για την εταιρεία μας και οι μεγαλύτερες συνεισφορές της βρίσκονται μπροστά μας", δήλωσε ο Sikes.

"Μπαίνω σε αυτόν τον ρόλο από μια θέση ισχύος χάρη στις εξαιρετικές υπηρεσίες και την οραματική ηγεσία του Dave ως εκτελεστικού προέδρου του διοικητικού συμβουλίου και πρώην προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου. Αναδιαμόρφωσε τον ιστό της Cargill και δημιούργησε μια σταθερή βάση, ένα επιχειρηματικό μοντέλο και μια κουλτούρα που μας τοποθετεί για μακροπρόθεσμη επιτυχία".

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις