AGCO: Ο Viren Shah νέος Chief Digital & Information Officer

Η AGCO, παγκόσμιος ηγέτης στο σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διανομή γεωργικών μηχανημάτων και τεχνολογίας ακριβείας, ανακοίνωσε την προσθήκη ενός Chief Digital & Information Officer (CDIO) στην ομάδα ανώτερων στελεχών της, ο οποίος θα αναφέρεται απευθείας στον Chief Executive Officer Eric Hansotia. Ο Viren Shah θα γίνει ανώτερος αντιπρόεδρος της AGCO και CDIO από τις 16 Ιανουαρίου 2024. Θα ηγείται της ανάπτυξης, του σχεδιασμού και της εφαρμογής του ψηφιακού οράματος και της στρατηγικής της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων των ΤΠ και της ανάλυσης δεδομένων.

"Ο Viren φέρνει βαθιά τεχνογνωσία σε αυτόν τον τομέα σε πολλαπλές βιομηχανίες και θα βοηθήσει στην περαιτέρω επιτάχυνση του τεχνολογικού μας μετασχηματισμού, επιτρέποντας τις προσφορές μας στον τομέα της γεωργίας ακριβείας που θέτουν τον αγρότη σε προτεραιότητα", δήλωσε ο Hansotia. "Η ακεραιότητα των δεδομένων, τα ψηφιακά εργαλεία και μια ασφαλής και ισχυρή υποδομή πληροφορικής είναι θεμελιώδους σημασίας για να βοηθήσουμε την AGCO να γίνει ο αξιόπιστος συνεργάτης για κορυφαίες, έξυπνες γεωργικές λύσεις. Ο Viren θα είναι μια πολύτιμη προσθήκη στην ομάδα μας για να μας οδηγήσει προς τα εμπρός".

Ο κ. Shah εντάσσεται στην AGCO με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας σε ρόλους πληροφορικής, εφοδιαστικής αλυσίδας και ψηφιακής τεχνολογίας. Πρόσφατα διετέλεσε Chief Digital Officer της GE Appliances από το 2018. Πριν από αυτόν τον ρόλο, κατείχε παγκόσμιες ηγετικές θέσεις, μεταξύ των οποίων Chief Information Officer (CIO) στην Masco Cabinetry, CIO στην Specialty Fashion Group και διάφορες θέσεις στην Wal-Mart.

Σχετικά με την AGCO

Η AGCO είναι παγκόσμιος ηγέτης στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διανομή γεωργικών μηχανημάτων και τεχνολογίας ακριβείας. Η AGCO προσφέρει αξία στους πελάτες της μέσω του διαφοροποιημένου χαρτοφυλακίου εμπορικών σημάτων της, συμπεριλαμβανομένων βασικών εμπορικών σημάτων όπως τα Fendt®, GSI®, Massey Ferguson®, Precision Planting® και Valtra®. Με τη βοήθεια των έξυπνων γεωργικών λύσεων Fuse®, η πλήρης σειρά εξοπλισμού και υπηρεσιών της AGCO βοηθά τους αγρότες να θρέψουν βιώσιμα τον κόσμο μας.

Η AGCO ιδρύθηκε το 1990 με έδρα το Duluth της Georgia, ΗΠΑ, και το 2022 είχε καθαρές πωλήσεις περίπου 12,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.AGCOcorp.com. Για εταιρικά νέα, πληροφορίες και εκδηλώσεις, ακολουθήστε μας στο X: @AGCOCorp. Για οικονομικά νέα στο X, ακολουθήστε το hashtag #AGCOIR.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις