Η Sigma CVM Romania ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Amazone

Η Sigma CVM Romania, θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Εταιρειών Σαρακάκη και κορυφαίος παίκτης στον τομέα των γεωργικών μηχανημάτων, ανακοίνωσε τη νέα της συνεργασία με την Amazone, μια οικογενειακή επιχείρηση με 140 χρόνια κληρονομιάς και κληρονομιά αριστείας στις γεωργικές λύσεις. Η συνεργασία αυτή σηματοδοτεί ένα νέο ορόσημο και για τις δύο εταιρείες.

Η Amazone ιδρύθηκε το 1883 από τον κ. Heinrich Dreyer στο Gaste της Γερμανίας και διατηρεί συνεχώς τις ιδρυτικές της αρχές, ενώ παράλληλα προσαρμόζεται στις εξελισσόμενες προκλήσεις του γεωργικού τοπίου. 

Σήμερα, με τέσσερις γενιές στο τιμόνι της εταιρείας, η Amazone αποτελεί την επιτομή της καινοτομίας, της βιωσιμότητας και της διεθνούς επιτυχίας. Το ταξίδι της εταιρείας ξεκίνησε με το οραματικό σύνθημα του ιδρυτή της: "Πρέπει να βγούμε στον κόσμο!". - ένα μάντρα που εξακολουθεί να αντηχεί στις δραστηριότητές της.

Η αδιάκοπη δέσμευση της Amazone για πρόοδο είναι εμφανής στην επίμονη ανάπτυξή της παρά τις προκλήσεις όπως η κλιματική αλλαγή, η κοινωνική ευθύνη και ο μετασχηματισμός των γεωργικών πρακτικών. 

Πάνω από το 80% της παραγωγής της εταιρείας εξάγεται παγκοσμίως μέσω ενός δικτύου πάνω από 70 εισαγωγέων, ενισχύοντας το παγκόσμιο αποτύπωμα και την επιρροή της. Μόνο το 2021, η Amazone ανέφερε έναν αξιοσημείωτο κύκλο εργασιών ύψους 655 εκατομμυρίων ευρώ, απόδειξη της αφοσίωσής της στην αριστεία.

Η συνεργασία μεταξύ της Sigma CVM Romania και της Amazone συνδυάζει την τεχνογνωσία και τις αξίες τους για να φέρει θετικές αλλαγές στο χώρο των γεωργικών μηχανημάτων, στοχεύοντας στις δυτικές και νοτιοδυτικές περιοχές της Ρουμανίας. 

Η Sigma CVM Romania, θυγατρική του αξιόλογου ομίλου εταιρειών Σαρακάκη, μοιράζεται μια βαθιά ριζωμένη δέσμευση για ποιότητα, καινοτομία και ικανοποίηση των πελατών. 

Η συνεργασία αυτή ανοίγει τις πόρτες σε νέες δυνατότητες και λύσεις που θα καλύψουν τις εξελισσόμενες ανάγκες των αγροτών και θα συμβάλουν στην προώθηση της βιώσιμης γεωργίας.

Η ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων που προσφέρει η Amazone, η οποία περιλαμβάνει εργαλεία κατεργασίας εδάφους, σπαρτικές μηχανές, λιπασματοδιανομείς και εξοπλισμό προστασίας καλλιεργειών, θα ενσωματωθεί με την πελατοκεντρική προσέγγιση και την εκτεταμένη γνώση του κλάδου της Sigma CVM Romania. 

Ο Αρτέμιος Κότσιρας, Γενικός Διευθυντής της Sigma CVM Ρουμανίας, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη συνεργασία αυτή, δηλώνοντας: "Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την Amazone, μια πρωτοπόρο εταιρεία στη γεωργική βιομηχανία. Η συνεργασία αυτή ευθυγραμμίζεται άψογα με τις βασικές μας αξίες και τη δέσμευσή μας να παρέχουμε λύσεις αιχμής στους πελάτες μας. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα πιο παραγωγικό μέλλον για τους αγρότες στη Ρουμανία, διατηρώντας το σύνθημά μας "Στηρίζουμε τους Ρουμάνους αγρότες"".

Αυτή η ενοποίηση θα έχει ως αποτέλεσμα μια προσφορά προϊόντων που θα συνδυάζει τεχνολογία αιχμής και πρακτικές λύσεις για την ενίσχυση της γεωργικής παραγωγικότητας και της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας.

Η κληρονομιά της Amazone, η καινοτομία και ο παγκόσμιος αντίκτυπος, σε συνδυασμό με την αφοσίωση της Sigma CVM Romania στην αριστεία, δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μια συνεργασία που θα βοηθήσει τους αγρότες να ξεπεράσουν τις προκλήσεις και να ευδοκιμήσουν σε έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις