ΠΟΓΕΔΥ: Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα για τα προβλήματα των γεωτεχνικών υπαλλήλων

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16-1-2024 συνάντηση στην Διαχειριστική Αρχή με τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών κο Παπαγιαννίδη και Υπηρεσιακούς Παράγοντες. Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ν. Κακαβάς και Ταμίας του Δ.Σ. και Mέλος του Δ.Σ. της Π.Ε.Γ.Δ.Υ. Σ. Λαμπρόπουλος. Σκοπός της συνάντησης ήταν να συζητηθεί το πρόβλημα που υφίσταται σε πολλές Περιφέρειες όπου τα Mέλη του Mητρώου Aξιολογητών μέτρων νέων Aγροτών και Σχεδίων Βελτίωσης καθυστέρησαν να πληρωθούν ή δεν έχουν ακόμη πληρωθεί.

Για τον λόγο αυτό κλήθηκε από την Ομοσπονδία στην συνάντηση και ο Συνάδελφος Δ. Μητρόπουλος από την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, συζητήθηκαν τρόποι για να διευθετηθούν τα εμπόδια στις πληρωμές των Αξιολογητών και ο Γενικός Γραμματέας έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ζήτησε πρόταση για τον εξορθολογισμό και την τυποποίηση της διαδικασίας πληρωμών, κάτι στο οποίο θα συμβάλει και η Ομοσπονδία.

Στην συνέχεια διεξήχθη στην έδρα της Π.Ε.Δ.Δ.Υ. συνάντηση της Ομοσπονδίας στην οποία συμμετείχε ο Πρόεδρος Ν. Κακαβάς και ο Ταμίας Σ. Λαμπρόπουλος με θέμα τον συντονισμό ενεργειών για την οργάνωση κλαδικών κινητοποιήσεων ώστε να αντιμετωπιστεί η κυβερνητική ολιγωρία στην επίλυση χρονιζόντων προβλημάτων.

Στην συνάντηση συμμετείχε ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ.Δ.Υ. Ν. Μπόκαρης, το Μέλος του Δ.Σ. της Π.Ε.Δ.Δ.Υ Κ. Μπέσης, η Πρόεδρος της Π.Ε.Κ.Δ.Υ. Β. Ζαφειροπούλου, ο Πρόεδρος του Π.Σ.Ι.Δ. Δ. Βάτσος και ο Αντιπρόεδρος και ο Ταμίας της Π.Ε.Γ.Δ.Υ. Λ. Δρεπανιάς και Κ. Γιαννούλια. Αποφασίστηκε να σταλεί το προσεχές διάστημα στην Ομοσπονδία το πλαίσιο προτάσεων των Σωματείων για την περαιτέρω οργάνωση της κινητοποίησης.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις