ADAMA:Λανσάρει νέο χαρτοφυλάκιο μυκητοκτόνων δημητριακών στην Ευρώπη

Η ADAMA  πρόσφατα επέκτεινε το χαρτοφυλάκιό της εισάγοντας πέντε νέα μυκητοκτόνα προϊόντα δημητριακών σε όλη την Ευρώπη.
Τα προϊόντα αυτά αποσκοπούν στη βελτίωση του ελέγχου των ασθενειών στα δημητριακά και βασίζονται σε ένα κορυφαίο μόριο DMI. Η ADAMA έχει ενσωματώσει τη νέα τεχνολογία Asorbital® Formulation σε αυτά τα προϊόντα για να βελτιώσει την απόδοσή τους και τον έλεγχο των ασθενειών.
Η εταιρεία έχει σχεδιάσει αυτά τα προϊόντα για να καλύψει συγκεκριμένα στάδια της αναπαραγωγικής φάσης της καλλιέργειας και να αντιμετωπίσει διάφορες προκλήσεις ασθενειών. Αυτή η προσέγγιση παρέχει προσαρμοσμένες λύσεις για διαφορετικές γεωργικές ανάγκες.
Αυτό το λανσάρισμα ευθυγραμμίζεται με τη ρυθμιστική σταδιακή κατάργηση άλλων ζωτικών δραστικών συστατικών, τοποθετώντας την ADAMA ως κορυφαίο πάροχο λύσεων στην εξελισσόμενη αγορά.
Η δεκαετής στρατηγική της εταιρείας για την υποστήριξη των Ευρωπαίων καλλιεργητών δημητριακών εν μέσω αυξανόμενων πιέσεων ασθενειών και ανησυχιών για τη βιωσιμότητα έχει κορυφωθεί σε αυτή τη στρατηγική εστίαση στην αγορά.

Μια ζωτική πτυχή αυτών των νέων προϊόντων είναι η σύνθεσή τους. Κάθε προϊόν βασίζεται σε ένα κορυφαίο μόριο DMI, το οποίο έχει γίνει ολοένα και πιο σημαντικό μετά τη σταδιακή κατάργηση άλλων δραστικών συστατικών. Επιπλέον, η ADAMA έχει εισαγάγει την αποκλειστική της τεχνολογία Asorbital® Formulation Technology. Αυτή η τεχνολογία ενισχύει τη δραστηριότητα των προϊόντων, εξασφαλίζοντας καλύτερη διείσδυση, συστηματική κίνηση στον ιστό των φύλλων και μακροχρόνιο έλεγχο της νόσου.
Τα πέντε νέα προϊόντα

  • Soratel: Ένα ευέλικτο μυκητοκτόνο ευρέος φάσματος κατάλληλο για διάφορα τμήματα, ενισχυμένο με Asorbital®.
  • Maxentis: Ένα μυκητοκτόνο ευρέος φάσματος για πολλαπλές καλλιέργειες, που προσφέρει ευέλικτο χρονισμό εφαρμογής.
  • Forapro: Στοχεύει σε σημαντικές ασθένειες του σίτου T1 όπως η Septoria και η Rust, αξιοποιώντας την τεχνολογία Asorbital®.
  • Maganic: Ένα μυκητοκτόνο Τ3 που επικεντρώνεται σε ασθένειες των αυτιών στο σιτάρι, συμπεριλαμβανομένου του Fusarium spp.
  • Avastel: Το premium μυκητοκτόνο T2 της ADAMA, που προσφέρει τόσο θεραπευτικό όσο και προληπτικό έλεγχο.

Η κυκλοφορία αυτών των προϊόντων από την ADAMA αποτελεί μέρος ενός στρατηγικού σχεδίου που ξεκίνησε πριν από μια δεκαετία, με επίκεντρο τις ανάγκες των ευρωπαίων καλλιεργητών δημητριακών. Αυτή η στρατηγική προβλέπει ρυθμιστικές αλλαγές και αντιμετωπίζει τις αυξανόμενες πιέσεις ασθενειών, τις νέες αγρονομικές προκλήσεις και την αυξανόμενη ζήτηση για βιώσιμες λύσεις. Το νέο χαρτοφυλάκιο αναμένεται να προσφέρει στους αγρότες ευέλικτες επιλογές που ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες συνθήκες και απαιτήσεις τους.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις