Αιτωλοακαρνανία: Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι ευχαριστούν για τη στήριξη

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών και Κτηνοτρόφων του Νομού Αιτωλοακαρνανίας εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία εκφράζει τις ευχαριστίες της σε όλους όσοι συμμετείχαν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο.

Στην ανακοίνωση, η Συντονιστική Επιτροπή αναφέρει ότι η συγκέντρωση ήταν επιτυχής και ότι η συμμετοχή του κόσμου ήταν μαζική. Ευχαριστεί επίσης όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια αυτή, συμπεριλαμβανομένων του δημάρχου Αγρινίου, Γιώργου Παπαναστασίου, του εντεταλμένου συμβούλου του Περιφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας, Γιώργου Κοντογιάννη, των εκπροσώπων του Εμπορικού Συλλόγου και του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου, του εκπροσώπου του Αγροτικού Συλλόγου Νεοχωρίου, Σωκράτη Γεωργούση, του εκπροσώπου του Αγροτικού Συλλόγου Αγράφων, Γιάννη Γιαννούλη, και του προέδρου του ΙΝΚΑ, Γιώργου Λεχουρίτη.

Η Συντονιστική Επιτροπή τονίζει ότι δεν ήταν στις προθέσεις της να δημιουργηθούν εντάσεις ή μικροπαρεξηγήσεις κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης. Το μήνυμα της συγκέντρωσης ήταν να αναδειχθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας του νομού και να προταθούν λύσεις με τρόπο ειρηνικό και δημοκρατικό.

Κλείνοντας, η Συντονιστική Επιτροπή ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση και εκφράζει την επιθυμία της για περαιτέρω συνεργασία και διάλογο με όλους τους αρμόδιους φορείς ώστε να επιλυθούν τα καίρια προβλήματα του κλάδου της αγροκτηνοτροφίας.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις