Μητσοτάκης σε αγρότες: Ανοιχτός διάλογος με ανοιχτούς δρόμους

Στις κινητοποιήσεις των αγροτών που από σήμερα προχωρούν σε αποκλεισμούς δρόμων αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ομιλία του στο Χαϊδάρι το πρωί της Τετάρτης λέγοντας ότι «ανοιχτός διάλογος γίνεται με ανοιχτούς δρόμους».

«Κάνεις δεν μπορεί να εκβιάζει το κοινωνικό σύνολο όσο δίκαιο και αν είναι το αίτημα του» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

Όπως σημείωσε, δε, «να μην αισθάνεται κανείς ότι κάποια κοινωνική ομάδα μπορεί να έχει κάποια προνομιακή μεταχείριση επειδή μπορεί να φωνάζει περισσότερο και να διαδηλώνει πιο έντονα».

Απευθυνόμενος στους αγρότες ο πρωθυπουργός υπενθύμισε ότι «εμείς ήμασταν αυτοί που μειώσαμε την φορολογία για τους αγρότες, που διαπραγματευτήκαμε μια κοινή αγροτική πολιτική που, ναι, έχει δυσκολίες και εδώ πέρα είμαστε πάλι να συζητήσουμε για το πώς μπορούμε να την κάνουμε καλύτερη, που πολεμήσαμε με τις παράνομες ελληνοποιήσεις, που δώσαμε παραπάνω από 1 δισεκατομμύριο ευρώ - προσέξτε 1 δισεκατομμύριο ευρώ - την τετραετία για αποζημιώσεις και είμαστε πάντα ανοιχτοί στον διάλογο».

«Αλλά να το ξαναπώ: ανοιχτός διάλογος με ανοιχτούς δρόμους. Κάνεις δεν μπορεί να εκβιάζει το κοινωνικό σύνολο όσο δίκαιο και αν είναι το αίτημα του» κατέληξε για τους αγρότες ο πρωθυπουργός.
 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις