Επιτυχημένη η Συμμετοχή της P J Condellis S.A. στην 30η Agrotica

Η Agrotica αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός στον κλάδο της γεωργίας και της αγροτικής τεχνολογίας και η παρουσία της εταιρείας μας ήταν μια μοναδική ευκαιρία να επικοινωνήσουμε τις προηγμένες λύσεις και τις καινοτόμες προτάσεις μας σε ένα ευρύ κοινό.

Οι συμφωνίες που κλείστηκαν και οι εμπορικές επαφές που πραγματοποιήθηκαν στο περίπτερό μας επιβεβαιώνουν τη δέσμευσή μας να παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των επαγγελματιών του κλάδου.

Ευχαριστούμε τους χιλιάδες επισκέπτες που τίμησαν με την παρουσία τους το περίπτερό μας, τους πελάτες για την εμπιστοσύνη και τις επαναλαμβανόμενες αγορές, το δίκτυο συνεργατών μας για την υποστήριξη και φυσικά την ομάδα της P J Condellis για την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό τους κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την P J Condellis S.A. και τις υπηρεσίες μας, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας στο www.pjc.gr ή να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο [email protected].

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις