Massey Ferguson: Ακμάζουσα ζήτηση για τα μηχανήματα και τις λύσεις αιχμής στην Agrotica 2024

Η Massey Ferguson, μέλος του πολυεθνικού ομίλου AGCO Corporation και κορυφαία παγκοσμίως στην παραγωγή γεωργικών μηχανημάτων και παρελκόμενων, γνώρισε μεγάλη επιτυχία στην φετινή Agrotica, η οποία έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη. Χιλιάδες επισκέπτες κατέκλυσαν το περίπτερο της εταιρείας, δείχνοντας έμπρακτο ενδιαφέρον για τα ελκυστήρες, τα γνήσια ανταλλακτικά και λιπαντικά, τις θεριζοαλωνιστικές και τα γεωργικά μηχανήματα κορυφαίας απόδοσης, αξιοπιστίας, άνεσης και ποιότητας που φέρουν την υπογραφή της Massey Ferguson.

Η εντυπωσιακή προσέλευση αποτελεί για την εταιρεία αναγνώριση της αδιάλειπτης προσπάθειάς της προς την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών στον αγροτικό κόσμο. Η Massey Ferguson, όντας πρωτοπόρος στον τομέα της γεωργικής τεχνολογίας, θέτει πάντα ως στόχο της να μοιράζεται με τους πελάτες της τη χαρά της γεωργίας και της καινοτομίας. Στο πλαίσιο αυτό, στην Agrotica 2024 παρουσίασε νέες τεχνολογίες τηλεματικής και γεωργικής ακριβείας, οι οποίες φέρουν την εγγύηση της Massey Ferguson και είναι σχεδιασμένες να προσφέρουν στους αγρότες λύσεις αιχμής για την αύξηση της παραγωγικότητας και της κερδοφορίας τους.

Η Massey Ferguson ευχαριστεί θερμά όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους το περίπτερο της στην Agrotica 2023 και δεσμεύεται να συνεχίσει να προσφέρει στους αγρότες τα πιο σύγχρονα και αξιόπιστα γεωργικά μηχανήματα, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της ελληνικής γεωργίας.

Σχετικά με την Massey Ferguson:

Η Massey Ferguson, μέλος του ομίλου AGCO, είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο στην παραγωγή γεωργικών μηχανημάτων. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1847 και σήμερα διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων και εξυπηρέτησης σε περισσότερες από 140 χώρες. Η Massey Ferguson προσφέρει μια ευρεία γκάμα γεωργικών μηχανημάτων, από ελκυστήρες και θεριζοαλωνιστικές έως τρακτέρ, rototiller και άλλα. Η εταιρεία είναι γνωστή για την καινοτομία, την αξιοπιστία και την ποιότητα των προϊόντων

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις