Αγρότες: Στην Αθήνα τις 20 Φεβρουαρίου τα τρακτέρ

Σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους προχωρούν οι αγρότες, διοργανώνοντας πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου. Η απόφαση για το συλλαλητήριο λήφθηκε σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στην Νίκαια της Λάρισας, στην οποία συμμετείχαν αγροτικοί σύλλογοι και φορείς από όλη την Ελλάδα.

Κάλεσμα απευθύνεται στους αγρότες από όλη την Ελλάδα να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο με τρακτέρ, αυτοκίνητα και οποιοδήποτε άλλο μέσο διαθέτουν. Στόχος είναι η δυναμική παρουσία και η μαζική συμμετοχή, ώστε να ασκηθεί πίεση στην κυβέρνηση για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους.

Παράλληλα, οι αγρότες καλούν τους πολίτες να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο και να εκφράσουν την έμπρακτη συμπαράστασή τους στον αγροτικό κόσμο. Η στήριξη της κοινωνίας είναι απαραίτητη για την ενίσχυση των αιτημάτων που αγγίζουν όλους, καθώς αφορούν την ποιότητα και την επάρκεια τροφίμων, αλλά και την επιβίωση των αγροτικών οικογενειών.

Μιλώντας στον Agrocapital ο Κώστας Καναβίδης από την Αλεξανδρούπολη σημείωσε ότι η «κυβέρνηση πρέπει να ξύσει και τον δεύτερο πάτου του Βαρελιού. Εάν δεν ξέρετε που να βρείτε τα ταμειακά αποθέματα, θα σας υποδείξουμε εμείς». 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις