Μελισσοκόμοι σε κινητοποίηση: Σήμερα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αθήνα

Σήμερα, Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου, οι μελισσοκόμοι από όλη την Ελλάδα κατεβαίνουν στην Αθήνα για να διαμαρτυρηθούν για τα οξυμένα προβλήματα που πλήττουν τον κλάδο τους. Η κινητοποίηση διοργανώνεται από Μελισσοκομικούς  Συλλόγους  Ελλάδος ) και έχει ως στόχο την ανάδειξη των καυτών ζητημάτων που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες μελισσοκόμοι, θέτοντας πιέσεις στην κυβέρνηση για λύσεις.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι μελισσοκόμοι της Αχαΐας θα συγκεντρωθούν στις 4 τα ξημερώματα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο με αγροτικά οχήματα, φορτηγά και πούλμαν. Στη συνέχεια, το κονβόι θα κατευθυνθεί στο Ρίο, όπου θα συναντηθεί με μελισσοκόμους από την Αιτωλοακαρνανία και την Ήπειρο, σχηματίζοντας ένα ενιαίο μέτωπο. Ακολούθως, θα κινηθούν προς τον Ισθμό, όπου θα ενσωματωθούν με συναδέλφους τους από την υπόλοιπη Πελοπόννησο, διαμορφώνοντας μια μεγάλη μηχανοκίνητη πορεία προς την Αθήνα.

Η άφιξη της πορείας στην Αθήνα προγραμματίζεται για το μεσημέρι. Στόχος είναι η πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάγματος, όπου οι μελισσοκόμοι θα εκφράσουν τα αιτήματά τους και θα επιδώσουν ψήφισμα με τις διεκδικήσεις τους.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις