Χ.Μαυρίδης: Η Π.Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ φέρνει το μέλλον της γεωργίας στην Ελλάδα

Καλωσορίζω θερμά τον κ. Χαράλαμπο Μαυρίδη, Γενικό  Διευθυντή  της Π. Ι. Κοντέλλης Α.Ε.Β.Ε  Η παρουσία της «Π. Ι. Κοντέλλης Α.Ε.Β.Ε» στην ελληνική αγορά αγγίζει πλέον τον αιώνα, μια αδιαμφισβήτητη μαρτυρία της αφοσίωσής μας στην ποιότητα, την καινοτομία και την αξιοπιστία. Σήμερα, έχουμε την τιμή να συζητήσουμε μαζί του για την ιστορία της εταιρείας, τα μελλοντικά της σχέδια και τις καινοτομίες που φέρνει στον πρωτογενή τομέα.
Μέσα από αυτή τη συνέντευξη, φιλοδοξούμε να αναδείξουμε την μακρά και επιτυχημένη πορεία της εταιρείας στην Ελλάδα.  Διερευνούμε τους παράγοντες που διατηρούν ακμαία την εμπιστοσύνη των Ελλήνων παραγωγών στην εταιρεία.

Σήμερα θα ρίξουμε  φως στα μελλοντικά σχέδια της  στον πρωτογενή τομέα,και να παρουσιάσουμε τα νέα προϊόντα και τις καινοτομίες που φέρνει η εταιρεία στον αγροτικό κόσμο,καθως θα κατανοήσουμε τους στόχους και τις φιλοδοξίες της «Π. Ι. Κοντέλλης Α.Ε.Β.Ε»  για το μέλλον.

 


 Ακολουθεί η συνέντευξη 

- Τι σημαίνει η παρουσία σας τα τελευταία 100 χρόνια στην ελληνική αγορά;

Η παρουσία μας τα τελευταία 100 χρόνια στην ελληνική αγορά αντιπροσωπεύει μια συνεπή δέσμευση στην ποιότητα, την καινοτομία και την αξιοπιστία. Έχουμε χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας βασισμένη στην υπευθυνότητα και την αφοσίωσή μας στην ποιότητα των προϊόντων που αντιπροσωπεύουμε.


- Τι είναι αυτό που έχει κάνει τους Έλληνες παραγωγούς να σας εμπιστεύονται έναν ολόκληρο αιώνα;

Η διαρκής δέσμευσής μας στην ποιότητα, η καινοτομία και η υποστήριξή μας προς την τοπική αγορά. Η συνεχής προσπάθειά μας να προσφέρουμε αξιόπιστα προϊόντα και υπηρεσίες, έχει δημιουργήσει μια σταθερή σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και αυτό δεν αλλάζει.

-Πως στοχεύετε να κινηθείτε στον πρωτογενή τομέα;

Στον πρωτογενή τομέα στοχεύουμε να ενισχύσουμε τις δραστηριότητές μας, προωθώντας τη βιώσιμη γεωργία και τη χρήση βέλτιστων πρακτικών καλλιέργειας.

- Ποια είναι τα νέα προϊόντα που θα λανσάρετε;

New Holland:
T4FS
T4LP
T5S
T7.300 LWB
T7.340 HD

Case IH:
QUANTUM
PUMA 260
OPTUM 340

Goldoni: Υπάρχει αναβάθμιση όλων των μοντέλων με κινητήρες stage V, με βελτιώσεις σε ποιότητα και εργονομία.

Όλα τα μοντέλα είναι ήδη διαθέσιμα, έχουμε φροντίσει έτσι ώστε να υπάρχει stock από όλες τις σειρές.

Όλα τα τρακτέρ που εμπορευόμαστε ανταποκρίνονται σε ποικίλες ανάγκες των αγροτών, καθώς προσφέρουν ευελιξία και υπεραπόδοση σε διάφορες γεωργικές εργασίες, από επεξεργασία του εδάφους, συγκομιδή έως και μεταφορά φορτίων. Οι αγρότες αναζητούν τρακτέρ με καλή σχέση ποιότητας - τιμής, τρακτέρ που προσφέρουν αξιόπιστη λειτουργία και αντοχή στον χρόνο, ενώ ταυτόχρονα επιδιώκουν ανταγωνιστικές τιμές που να αντιστοιχούν στην ποιότητα και την απόδοση που προσφέρουν.

Οι καινοτομίες που παρουσιάζουν σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα:

Γεωργία Ακριβείας: Η γεωργία ακριβείας είναι ένα σύστημα που χρησιμοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες, όπως τα GPS και τα GIS, για να μετρήσει, να αναλύσει και να ανταποκριθεί στις υποκειμενικές ανάγκες του σύγχρονου αγρότη.

Τελευταίας Τεχνολογίας Κινητήρες: τα τρακτέρ με τελευταίας τεχνολογίας κινητήρες σχεδιάζονται για να είναι πιο αποδοτικά, να έχουν μειωμένες εκπομπές ρύπων σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές, να παρέχουν υψηλότερη απόδοση με μικρότερη κατανάλωση καυσίμων και να μειώνουν το λειτουργικό κόστος για τους αγρότες.

Βελτιωμένη εργονομία στην καμπίνα του οδηγού: Οι νέες καμπίνες σχεδιάζονται για να προσφέρουν καλύτερη άνεση, εργονομία και ελεγχόμενη περιβάλλουσα θερμοκρασία στον οδηγό κατά τη διάρκεια της εργασίας.

Πιο αποτελεσματικά συστήματα ελέγχου και αυτοματισμού: Οι νέες τεχνολογίες ελέγχου και αυτοματισμού επιτρέπουν στον οδηγό να εκτελεί εργασίες με μεγαλύτερη ακρίβεια και αποτελεσματικότητα, ελαχιστοποιώντας την κόπωση και το σφάλμα του χρήστη.

Ενισχυμένη αντοχή και αξιοπιστία σε διάφορες συνθήκες λειτουργίας: Οι νέες γενιές τρακτέρ σχεδιάζονται με πιο ανθεκτικά υλικά και ενισχυμένες δομές για να αντέχουν σε ακραίες συνθήκες λειτουργίας και να παρέχουν σταθερή απόδοση στον χρήστη για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Όλες αυτές οι καινοτομίες βοηθούν στη βελτίωση της διαχείρισης του αγροκτήματος και στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας των γεωργικών επιχειρήσεων.

- Ποιοι είναι οι στόχοι για το μέλλον;

Οι στόχοι μας για το μέλλον περιλαμβάνουν την περαιτέρω ανάπτυξη και ενίσχυσή μας στην εγχώρια αγορά μέσα από υπάρχουσες και νέες συνεργασίες, λανσάροντας καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που θα βοηθήσουν τους αγρότες να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους, να μειώσουν το κόστος και να ελαχιστοποιήσουν το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα.

Και φυσικά η διατήρηση μιας ανοικτής και εποικοδομητικής σχέσης με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας!

 

Η πρώτη θεριζοαλωνιστική στο νομό κορινθίας με αριθμό Kο 1 το 1966 RANSOMES ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΑΥΛΟΣ Ι ΚΟΝΤΕΛΗΣ 

Ευχαριστούμε τους αγρότες μας  και τους συνεργάτες μας για την εμπιστοσύνη τους και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να τους προσφέρουμε κορυφαίες λύσεις για τον πρωτογενή τομέα.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η συνεργασία, η καινοτομία και η αφοσίωση στην ποιότητα αποτελούν τα θεμέλια για ένα βιώσιμο και ανταγωνιστικό μέλλον για τον ελληνικό πρωτογενή τομέα.

Είμαστε εδώ, δίπλα στους Έλληνες αγρότες, για να τους βοηθήσουμε να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητες της σύγχρονης γεωργίας και να διασφαλίσουν ένα ελπιδοφόρο μέλλον για τις αγροτικές επιχειρήσεις τους.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις