Ψηφιακή Γεωργία: Η Promex Οδηγεί Το Μέλλον Στην Agrotica 2024

Η Promex εντυπωσίασε στην Agrotica 2024, προσελκύοντας τα φώτα της δημοσιότητας με τα νέα της προϊόντα, εδραιώνοντας την ηγετική της θέση στον τομέα της γεωργίας ακριβείας. Η στόχευση της στην προηγμένη τεχνολογία και στις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, αποδεικνύουν την ακλόνητη δέσμευσή της στην καινοτομία.

Πρωτοπόρος στη γεωργία ακριβείας

Η Promex διατηρεί τη θέση της στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων του αγροτικού τομέα, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής για την αύξηση της παραγωγικότητας και της βιωσιμότητας.

Οι καινοτόμες λύσεις της αναδεικνύουν το όραμα της εταιρείας για το μέλλον της γεωργίας, ένα μέλλον που ορίζεται από:

  • Νέα ψεκαστικάdrones, τα οποία αποτελούν μια πρωτοποριακή λύση για τον ψεκασμό καλλιεργειών, με σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα συμβατικά ψεκαστικά μηχανήματα.
  • Αυτόματες τιμονιέρες με GPS, οι οποίες επιτρέπουν στους αγρότες να οδηγούν τα γεωργικά μηχανήματα με ακρίβεια, βελτιώνοντας την αποδοτικότητα και μειώνοντας το κόστος.
  • Computer ακριβείας για ψεκασμό, σπορά και διανομή λιπασμάτων, εξελιγμένης τεχνολογίας, που επιτρέπουν την βελτίωση της αποδοτικότητας, την καλύτερη διαχείριση των πόρων, μειώνοντας το κόστος παραγωγής.

Τα προηγμένα Drone ψεκασμού της EAvision, από τον σχεδιαστή της Ferrariστο επίκεντρο της σκηνής

Στο επίκεντρο βρέθηκαν τα εντυπωσιακά ψεκαστικά drones, με την παράσταση να κλέβει το νέο μοντέλο J100, αλλά και το Hercules EA-30XP.

Κατάλληλα για διεξαγωγή εργασιών, με ασφάλεια, σε δύσβατους επικλινείς οπωρώνες, με πολλαπλά εμπόδια σε πολύπλοκες τοποθεσίες, καθώς οι αισθητήρες τους αντιλαμβάνονται αποτελεσματικά το περιβάλλον, καθιστώντας τα επαρκεί παντού, σε επίπεδες αλλά και σε ορεινές καλλιέργειες. Η τεχνητή νοημοσύνη (AI) και η ρομποτική τεχνολογία επιτρέπουν πλήρως αυτοματοποιημένη πλοήγηση και αποφυγή εμποδίων, χωρίς εκ’ των προτέρων χαρτογράφηση και χωρίς ανάγκη παρεμβάσεων του χειριστή. Σε συνδυασμό με τα κορυφαία ακροφύσια ψεκασμού ομίχλης, 3ης γενιάς, με εύρος παραγωγής όγκου σταγονιδίων από 10 έως 300μm (μικρόμετρα), ακόμη και με υψηλό ρυθμό ροής, αυξάνουν την πυκνότητα κάλυψης των φύλλων, παρέχοντας πραγματικά τον πιο ποιοτικό ψεκασμό της κατηγορίας.

Το μέλλον της γεωργίας

Η Promex ακολουθεί πιστά τις γεωργικές τεχνολογίες αιχμής, προσφέροντας λύσεις στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος αγρότης, μειώνοντας το κόστος και αυξάνοντας την παραγωγή με βιώσιμο τρόπο. Οι αυτοματοποιημένες λύσεις ψεκασμού αντιπροσωπεύουν το μέλλον της αποτελεσματικής, υψηλής τεχνολογίας και φιλικής προς το περιβάλλον γεωργίας.

Με τη συνεχή ανάπτυξη προηγμένων εργαλείων για τη γεωργία ακριβείας, η Promex εκπληρώνει την αποστολή της να υποστηρίζει τους αγρότες ώστε να καλλιεργούν περισσότερα με λιγότερα.

Δέσμευση στην αριστεία και την καινοτομία

Διατηρώντας ακλόνητη τη δέσμευση της εταιρείας για υψηλή ποιότητα και προσωποποιημένες λύσεις, η Promex αποδεικνύει έμπρακτα ότι η γεωργία ακριβείας αποτελεί το μέλλον του κλάδου και δεσμεύεται να παραμείνει στην πρώτη γραμμή της εξέλιξης, διατηρώντας αμείωτη την αφοσίωσή της στην καινοτομία και την υψηλή ποιότητα.

Ευχαριστώντας τους επισκέπτες και προσβλέποντας στο μέλλον

Η επιτυχία της Promex οφείλεται στην υποστήριξη των πελατών και των συνεργατών της. Με τη σταθερή δέσμευσή τους στην αριστεία, οι αδελφοί Κεχίδη, Θεοδόσης και Χάρης, εξέφρασαν για άλλη μια φορά τις θερμές τους ευχαριστίες προς όλους τους επισκέπτες για την παρουσία τους στην Agrotica 2024.

Η φιλοδοξία της Promex καθοδηγείται από την επιθυμία της για συνεχή ανάπτυξη και επιτυχία, ώστε να εξυπηρετεί τους πελάτες της μέσω της καινοτομίας και της ασυμβίβαστης δέσμευσης για υψηλή ποιότητα.

INFO!
ΠΡΟΜΕΧ ΕΠΕ
Διεύθυνση: Κορυτσάς 6, Καλοχώρι, Θεσσαλονίκη
ΤΚ: 57009 / ΤΘ: 1123
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2311 117 554
info@promex.gr
www.promex.gr

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις