P J CONDELLIS: Επενδύει στο Μέλλον του Αγροτικού Τομέα μέσω Συνεργασίας με Αβερώφειο Σχολή

Σε πρόσφατη επίσκεψη της ομάδας P J CONDELLIS, η διεύθυνση του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους τελειόφοιτους της Σχολής. Η εταιρεία εξέφρασε τη στήριξή της στις προσπάθειες των φοιτητών και των εκπαιδευτών για την ανάπτυξη του ΙΕΚ, τονίζοντας τη σημασία της πρακτικής άσκησης και της συνεχούς εκπαίδευσης για την μελλοντική επιτυχία τους.

Η P J CONDELLIS S.A., διατηρεί στενές σχέσεις εδώ και χρόνια με το Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) - Αβερώφειος Γεωργική Σχολή Λάρισας, το μοναδικό ΙΕΚ στην  Ελλάδα που ασχολείται με τον αγροτικό τομέα.

Η Αβερώφειος Γεωργική Σχολή Λάρισας, αποτελεί ένα σημαντικό κέντρο εκπαίδευσης και έρευνας. Η συνεργασία μας με την Αβερώφειο Σχολή έχει εδραιωθεί μέσα από τη στήριξη και τη συνεισφορά μας σε πολλαπλά επίπεδα όπως η παραχώρηση του απαραίτητου γεωργικού εξοπλισμού που υποστηρίζει τις εκπαιδευτικές ανάγκες των φοιτητών και η ανακαίνιση και δημιουργία υψηλών προδιαγραφών αίθουσα για την ανάπτυξη του κλάδου Γεωργίας Ακριβείας (Precision Farming).

Στην πρόσφατη επίσκεψη της ομάδας μας και ειδικότερα της διεύθυνσης του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού, είχαμε τη χαρά να συνομιλήσουμε με τους τελειόφοιτους και να εκφράσουμε τη στήριξή μας στις προσπάθειες των φοιτητών και των εκπαιδευτών για την ανάπτυξη του μοναδικού ΙΕΚ στην Ελλάδα που ασχολείται με τον γεωργικό κλάδο. Η αξία της πρακτικής άσκησης και η σημασία της συνεχούς εκπαίδευσης είναι ζωτικής σημασίας για τη μελλοντική επιτυχία τους, και εμείς είμαστε εδώ για να τους υποστηρίξουμε σε αυτό το ταξίδι.
Με αυτή τη συνεργασία, η P J CONDELLIS S.A. επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της για τη συνεχή προώθηση της εκπαίδευσης, της καινοτομίας και της δημιουργίας βιώσιμων λύσεων για τον αγροδιατροφικό τομέα.

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις