«Θετική» στην σύσταση Ομάδας Εργασίας για το Βαμβάκι η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας καλωσορίζει τη συγκρότηση Ομάδας Εργασίας για το Βαμβάκι από την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η κίνηση αυτή βρίσκει απολύτως σύμφωνη την Περιφέρεια, καθώς αναδεικνύει τη σημαντικότητα της παραγωγής του προϊόντος στη Θεσσαλία, όπως ακριβώς έχει διατυπωθεί από την Περιφέρεια σε όλους τους τόνους και έχει ενταχθεί στο σχέδιο ανασυγκρότησης και αγροτικής ανάπτυξης που παρουσιάστηκε από τον περασμένο Νοέμβριο.

Η συμμετοχή στην Ομάδα Εργασίας επιστημόνων και παραγόντων της βαμβακοκαλλιέργειας οι οποίοι ήταν βασικοί ομιλητές στην πρόσφατη διημερίδα που διοργάνωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας για την γεωργική και κτηνοτροφική ανάπτυξη της περιοχής, είναι μία ακόμα απόδειξη πως το Υπουργείο κατανοεί τη μεγάλη τεχνογνωσία που έχει κατακτηθεί στην Ελλάδα και τον κομβικό ρόλο που κατέχει η παραγωγή βάμβακος στην τοπική οικονομία.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι έτοιμη να συνεργαστεί με την ηγεσία του Υπουργείου για τον εξορθολογισμό και την ανάπτυξη της βαμβακοκαλλιέργειας Θεσσαλία.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις