Ξεκινά η εγγραφή νέων μελών στο Μητρώο Εκπαιδευτών του ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ

Ο ΕΛΓΟ– ΔΗΜΗΤΡΑ  στο πλαίσιο υλοποίησης των συγχρηματοδοτούμενων από το ΠΑΑ Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης, καλεί τους ενδιαφερόμενους Πιστοποιημένους Εκπαιδευτές, όπως υποβάλλουν από τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 Αίτηση Ένταξης Νέων Μελών στο «Μητρώο Εκπαιδευτών του ΕΛΓΟ–ΔΗΜΗΤΡΑ».

Η υποβολή της αίτησης γίνεται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας υποβολής αιτήσεων:https://mitrooelgo.elgo.gr. Οι Αιτήσεις που θα υποβληθούν μέχρι και τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024, θα αξιολογηθούν έως τα τέλη του ίδιου μήνα.

Επισημαίνεται ότι :

  • Η Αίτηση - Εγγραφή στο Μητρώο Εκπαιδευτών του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ αφορά μόνο Εκπαιδευτές που για πρώτη φορά θα υποβάλλουν αίτηση εγγραφής στο Μητρώο.
  • Η αναζήτηση της «Αίτησης – Εγγραφής» των υποψηφίων προς ένταξη Εκπαιδευτών, που υπέβαλαν αίτηση και βρίσκετε σε κατάσταση είτε «Προσωρινής Αποθήκευσης»(υπό υποβολή) είτε σε κατάσταση «Οριστικής Υποβολής», θα γίνετε από το πεδίο «Αναζήτηση».
  • Για τους Εκπαιδευτές εκείνους που είχαν δημιουργήσει παλαιότερα αίτηση,  την οποία όμως δεν υπέβαλαν και η οποία βρίσκεται ήδη στην πλατφόρμα σε κατάσταση «Προσωρινής Αποθήκευσης» (υπό υποβολή) μπορούν τώρα να την αναζητήσουν από το πεδίο «Αναζήτηση» και να ολοκληρώσουν την υποβολή αυτής. 
  • Hεπιλογή «Είσοδος»αφορά μόνο τους Διαπιστευμένους Χρήστες, οι οποίοι έχουν ήδη πρόσβαση σε προηγμένες λειτουργίες του συστήματος.

Δικαιολογητικά

 

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 210 8392028 με την κ. Αθαν. Αυλακιώτη και 210 8392202 με την κ. Αικ. Μαλλή.

 

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις