ΣΕΚΛΑ: Οι ανάγκες για νωπά φρούτα και λαχανικά έχουν τετραπλασιαστεί

«Με εντατικούς ρυθμούς και χωρίς ελλείψεις γίνεται ο καθημερινός εφοδιασμός της νησιωτικής και τουριστικής Ελλάδας από τις επιχειρήσεις, μέλη του Συνδέσμου Εμπόρων Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών».

Αυτό υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση του συνδέσμου καθώς, όπως αναφέρεται, σε πολλές περιπτώσεις, οι ανάγκες για νωπά φρούτα και λαχανικά έχουν τετραπλασιαστεί.

«Ο ρόλος των επιχειρήσεων μας είναι -σε συνεργασία με τους παραγωγούς- να εξασφαλίζουμε τις καλύτερες δυνατές ποιότητες και σε τιμές τέτοιες ώστε να μπορούν ξενοδοχεία, καταστήματα εστίασης, εμπορικά καταστήματα τροφίμων και λαϊκές αγορές να εξυπηρετήσουν τις αυξημένες ανάγκες των ξένων και Ελλήνων επισκεπτών» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

«Για ακόμα μία χρονιά, η οικονομία της φιλοξενίας της χώρας μας έχει αφανείς εργαζομένους και επιχειρήσεις που στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις και προστατεύουν το εγχώριο ΑΕΠ, με έσοδα που αποφέρουν στην οικονομία. Ο ρόλος και η θέση της αγοράς αποτελούν το στρατηγικό μας πλεονέκτημα και έτσι θα συνεχίσουμε» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΚΛΑ, Νίκος Καλόγρης.
 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις