Νέα εποχή στις AfterSales υπηρεσίες της Audi στην Ελλάδα
  • Νέες, καινοτόμες υπηρεσίες AfterSalesαπό την Kosmocar-Audi, για απόλυτη ικανοποίηση και ευκολία στους κατόχους μοντέλων της Audi
  • Οι νέες υπηρεσίες ουσιαστικά αποτελούνται από τρεις ξεχωριστούς πυλώνες
  • «Pick-up&Delivery» - για παραλαβή & παράδοση οχήματος στον χώρο του πελάτη
  • «OnlineService» - για παρακολούθηση και έγκριση από τον πελάτη των επιπλέον εργασιών που τυχόν προκύψουν κατά την παραμονή του αυτοκινήτου στο συνεργείο
  • «CleanPlus» - καθαρισμός και απολύμανση του συστήματος κλιματισμού, έλεγχος της απόδοσής του, αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας και τοποθέτηση φίλτρου ενεργού άνθρακα, δωρεάν έλεγχος βασικών σημείων

Η Kosmocar-Audiαναβαθμίζει τις υπηρεσίες AfterSalesπου παρέχει στους χιλιάδες πελάτες της, με στόχο να τους προσφέρει μία ακόμα πιο ολοκληρωμένη εμπειρία άνεσης, ασφάλειας και ευκολίας, απόλυτα αντάξια της premiumεμπειρίας οδήγησης που προσφέρουν τα μοντέλα της Audi. Οι νέες υπηρεσίες είναι πλήρως εναρμονισμένες με την επιστροφή της οικονομίας και της καθημερινότητας σε μία «νέα κανονικότητα», με ιδιαίτερη έμφαση στους κανόνες υγιεινής και ατομικής προστασίας.

Συγκεκριμένα, στη διάθεση των κατόχων μοντέλων της Audiείναι άμεσα οι εξής υπηρεσίες, στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service της Kosmocar:

Pick-up&Delivery - η παραλαβή για το serviceκαιεπιστροφή-παράδοση του οχήματος,γίνεται στο χώρο που θα υποδείξει ο πελάτης, με γνώμονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτησή του.

OnlineService - ο πελάτης ενημερώνεται με smsκαι αποκτά πρόσβαση onlineγια ενημέρωση για τις επιπλέον εργασίες που ενδεχομένως προκύψουν κατά τον έλεγχο στο συνεργείοκαι το κόστος αυτών και δίνει τη σχετική έγκριση.

CleanPlus - καθαρισμός και απολύμανση του συστήματος κλιματισμού, έλεγχος της απόδοσής του, αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας και τοποθέτηση φίλτρου ενεργού άνθρακα, δωρεάν έλεγχος βασικών σημείων (μπαταρία, μάκτρα υαλοκαθαριστήρων, ελαστικά, φρένα- τακάκια και δισκόπλακες - και χειρόφρενο).

Κοινός παρονομαστής όλωντων υπηρεσιών είναι η ασφάλεια, η κορυφαία εξυπηρέτηση, η άνεση και η ευκολία την οποία η Kosmocar-Audi θέλει να προσφέρει σε όλους τους πελάτες της.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τις νέες υπηρεσίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν στο δίκτυο της Kosmocar σε όλη την Ελλάδα ή στο διαδίκτυο, στη σχετική ιστοσελίδα της Kosmocar-Audihttps://www.audi.gr/gr/web/el/service/audi-new-innovative-services.html

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις