Audi e-tron και FC Bayern: φορτίζοντας για την αειφορία
Audi e-tron και FC Bayern

Η Audi και η FC Bayern München, τα δύο διάσημα γερμανικά brands, συνεχίζουν τη δημιουργική τους συνεργασία. Επόμενο βήμα, η εγκατάσταση σημείων φόρτισης για τα Audi e-tron που οδηγούν οι παίκτες της ομάδας. Δύο μεγάλες δόξες του παρελθόντος της βαυαρικής ομάδας, ο Karl-Heinz Rummenigge και ο Oliver Kahn, Πρόεδρος και Μέλος αντίστοιχα της Εκτελεστικής Επιτροπής της FC Bayern München και η Hildegard Wortmann, Μέλος του Δ.Σ. της Audi, έδωσαν το πράσινο φως για την τοποθέτηση 38 ταχυφορτιστών στις προπονητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου. Οι ταχυφορτιστές, τελευταίας τεχνολογίας και ισχύος έως και 150 kW, θα είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τα Audi e-tron στο τέλος του καλοκαιριού, ακριβώς στην ώρα για την έναρξη της επόμενης σεζόν της Bundesliga. Στις αρχές του επόμενου έτους, αντίστοιχη υποδομή θα δημιουργηθεί και στο Allianz Arena, το γήπεδο της  FC Bayern στο Μόναχο, με σημεία φόρτισης διαθέσιμα και για τους οπαδούς και τους επισκέπτες του γηπέδου.

Audi και FC Bayern München συνεργάζονται και σε ένα ακόμα project. Οι πρωταθλητές Γερμανίας, με ρεκόρ τίτλων στη χώρα τους, έχουν ήδη ξεκινήσει μια εικονική καλοκαιρινή περιοδεία. Το "Audi Digital Summer Tour" πραγματοποιείται αυτές τις μέρες και δίνει στους θαυμαστές και οπαδούς σε όλο τον κόσμο την ευκαιρία να ζήσουν τη φάση προετοιμασίας της ομάδας σε πραγματικό χρόνο. Μέσα από ψηφιακές πλατφόρμες, ο σύλλογος και τα αστέρια του ζωντανεύουν για τους φίλους της ομάδας, παρέχοντας την ευκαιρία για αλληλεπίδραση, συμπεριλαμβανομένων υπογραφών αυτόγραφων από τους παίκτες.

Όπως δήλωσε ο Karl-Heinz Rummenigge, παλαίμαχος επιθετικός της ομάδας: «Δυστυχώς, δεδομένου ότι δεν μπορούμε να επαναλάβουμε το Audi Summer Tour όπως είχε προγραμματιστεί αυτό το καλοκαίρι και όπως κάνουμε τα τελευταία χρόνια, σχεδιάσαμε αυτήν την παγκόσμια ψηφιακή πρωτοβουλία μαζί με την Audi για να ζήσει κάθε φίλος και οπαδός μας την αίσθηση να ανήκει στην παγκόσμια οικογένεια της FC Bayern, ειδικά σε περιόδους πανδημίας. Με περισσότερα από 290.000 μέλη και περισσότερα από 4.500 οργανωμένα κλαμπ θαυμαστών σε όλο τον κόσμο, η FC Bayern δίκαια περηφανεύεται ότι είναι ίσως η μεγαλύτερη αθλητική οικογένεια στον πλανήτη».

Από την πλευρά της, η Hildegard Wortmann τόνισε πως «η Audi είναι περήφανη που συνεργάζεται με την FC Bayern München σε ένα τόσο καινοτόμο και μοναδικό πλάνο, δημιουργώντας σε δύσκολες συνθήκες συναρπαστικές και μοναδικές εμπειρίες για θαυμαστές σε όλο τον κόσμο».

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις